Ota yhteyttä

Media

Markku Aro laulavasta tyttärestään Avussa: ”Senja on kiltti ja ihana tättähäärä” – puraisi kerran isää sormeen

Markku Aron lukiota käyvä tytär Senja Puurtinen astelee isänsä jalanjälkiä ja tähdittää ensi vuonna musikaalia. ”Senja tykkäsi jo pikkutyttönä esiintyä.” Lue lisää!

Julkaistu

@

Markku Aro, 69,ja hänen tyttärensä Senja Puurtinen, 17, ovat antaneet mukavan yhteishaastattelun Apu-lehdelle.  Jutussa Markku sanoo kannustaneensa aina Senjaa musiikin pariin.

”Se antaa lapselle ja nuorelle paljon sisältöä elämään sekä avartaa maailmankuvaa. Itse aloin soittaa kitaraa bändissä 14-vuotiaana, ja se johti pian keikoille”, Markku Aro kertoo Avussa.

→ Lue myös: Markku Aro aikoo puolittaa keikkatahtinsa ja suomii radioita: ”Levyjä turha tehdä enää”

Lukiota käyvä Senja onkin ottanut isänsä vinkeistä vaarin ja harrastanut pienestä tytöstä asti pianonsoittoa ja käynyt laulutunneilla. Ensi helmikuussa hän näyttelee yhden päärooleista Tampereen Työväen Teatterin suurella näyttämöllä nuorisomusikaalissa Nahkatakkinen tyttö.

Markku Aro ja hänen tyttärensä Senja Puurtinen koristavat Apu-lehden 50/2019 kantta.

Mainos

”Olin 52-vuotias, kun sain tämän kiltin ja ihanan tytön, tättähäärän, jolla oli syntyessään pieni tupsu päälaella kuin Pikku Myyllä. Hänen kanssaan ei ole ollut mitään taisteluja”, Markku kehuu.

Kerran tosin Senja oli puraissut Markkua vahingossa sormeen, kun tämä tarjosi hänelle pullaa. Sen suurempia vahinkoja ei ole kuulemma sattunut.

”Senja tykkäsi jo pikkutyttönä esiintyä, ja niistä esityksistä on tallella monta videota. Enkä muista hänellä olleen mitään uhmaikää. Hän on nyt lukiossa toisella luokalla, eikä ole osoittanut mitään teinikapinaa. Päinvastoin, Senja paneutuu harrastuksiinsa ja koulunkäyntiin hyvin. Kouluarvosanat taitavat olla tuplasti suuremmat kuin minulla aikoinaan.”

Markulla on yhteensä neljä lasta.

→ Lue myös: Markku Aro iloitsee juhlakiertueestaan: ”Sanoinkuvaamattoman hieno fiilis” – tuntee itsensä ”poikaseksi”

Mainos

Markku Aro kiertää parhaillaan uransa ensimmäisellä konserttikiertueella, jolla laulaja juhlistaa niin 50-vuotista uraansa kuin tulevia 70-vuotispäiviään. Markku täyttää pyöreitä vuosia ensi helmikuussa 2020.

Tammikuussa Markku muuten tanssittaa Diesel-orkesterinsa kanssa Suurtanssit-risteilyllä Silja Europalla. Markun lisäksi vuoden ensimmäisellä tanssiristeilyllä 19.1.2020 viihdyttävät Heidi Pakarinen & Karavaani. Voit varata Suurtanssit-risteilyn edullisesti tästä (Ikaalisten Matkatoimisto).

Katso Markku Aron & Dieselin keikat tästä.