Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Masennuksen takia sairauslomalle joutunut synttärisankari Matti Esko yllättää erikoiskeikalla

Matti Esko täyttää tänään 72 vuotta. Ensi kesänä on kultahäiden aika. Uusiutuneesta masennuksesta toipuva laulaja esiintyy tänä vuonna enää vain kerran.

Julkaistu

@

Matti Esko kertoi viime elokuussa sairastuneensa uudelleen masennukseen.

Pitkän linjan laulajatähti joutui sairautensa vuoksi peruuttamaan kaikki syksyn keikkansa ja konserttinsa.

“Minulla oli masennus neljä vuotta sitten ja se on sellainen kummajainen, joka yllättää ja uusiutui nyt”, Matti Esko kertoi tuolloin avoimesti.

→ Lue myös: IS: Matti Esko sairastui taas masennukseen – joutuu perumaan kaikki keikkansa

Mainos

Masennus iski viisikymppisenä

Matti on toiminut Mielenterveysseuran tukihenkilönä masennuksen kanssa kamppaileville. Ensimmäisen kerran laulaja sairastui masennukseen jo 20 vuotta sitten, viidenkympin tietämillä.

Tuolloin lyhyessä ajassa tapahtui paljon isoja asioita ja suuria elämänmuutoksia. Hänen äitinsä kuoli, samoin isä ja veli. Lapsetkin muuttivat pois kotoa, ja Matti Esko on kertonut tunteneensa, että muutokset tekivät elämän tyhjäksi.

“En ollut antanut aikaa surulle”

“Vaimo löysi viisaan lääkärin, ja hänet tavattuani tajusin, etten ollut antanut yhtään aikaa surulle. Hihani olivat palaneet – se oli masennusta. Olin ollut tauotta menossa, sillä Rekkamiehellä riitti kysyntää. Toipuminen kesti toista vuotta ja opetti elämään”, Matti kertoi MeNaiset-lehdessä kesällä 2019.

Mainos

Kultahäät ensi kesänä

Laulamista Matti Esko ei kuitenkaan ole lopettanut. Hän ilahduttaa fanejaan yhdellä erikoiskeikalla ennen joulua. Oululaissyntyinen Matti esiintyy Pohjois-Pohjanmaalla Muhoksella Pub Puutteessa lauantaina 14. joulukuuta.

“Matti Eskon keikalla on odotettavissa hänen loistavaa tuotantoa useammalta vuosikymmeneltä. Unohtamatta tietenkään suurimpia hittejä, kuten Rekkamiestä ja Huomenta Suomea...” keikkaillan mainoksessa luvataan.

→ Lue myös: Matti Esko joutui peruuttamaan konserttinsa yleisökadon takia- uusi joululaulu tuo iloa

Matti Esko täyttää tänään tiistaina (5.11.2019) 72 vuotta. Hän on ollut naimisissa Pirjo Eskonniemen kanssa 49 vuotta, kultahääpäivä koittaa ensi elokuussa (2020). Heillä on kaksi jo aikuista tytärtä.

Katso Matti Eskon keikat tästä.

Matti ja Pirjo Eskonniemi ovat olleet naimisissa elokuusta 1970 saakka. Kuva: Facebook.

 
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).