Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Saija, Janne, Marita ja muut tähdet keräävät laulamalla varoja lasten syöpähoitoihin

Lastenklinikoiden Kummien ja lionsklubien järjestämissä Kevään säveliä -hyväntekeväisyyskonserteissa laulavat mm. Saija Tuupanen, Janne Tulkki ja Marita Taavitsainen.

Julkaistu

@

Upeat tanssitähdet ovat tekemässä hyvää maaliskuussa, kun lionsklubien järjestämät hyväntekeväisyyskonsertit käynnistyvät ympäri Suomen. Kevään säveliä -konserteissa kerätään varoja lasten syöpätautien hoitoon.

Konserteissa esiintyvät mm. Marita Taavitsainen, Saija Tuupanen, Janne Tulkki ja Heidi Kyrö.

Lastenklinikoiden Kummit ja Suomen Lions-liitto kaikkine lionsklubeineen solmivat vuoden 2020 alussa yhteistyösopimuksen, ja tätä yhteistyötä saadaan nyt käyntiin Kevään säveliä -konserteilla kaikkien viiden Kummien klinikkakaupungin alueilla.

Kuopio 21.3. Marita Taavitsainen & Janne Tulkki
Helsinki 27.3. Laura Voutilainen & Waltteri Torikka
Tampere 28.3. Saija Tuupanen & Markus Salo
Oulu 28.3. Marita Taavitsainen & Janne Tulkki
Turku 18.4. Heidi Kyrö & Sami Saari

Syöpäkeräyksen tavoitteena vähintään 70 000€

Suomen Lions-liitto, lionsklubit sekä Lastenklinikoiden Kummit tekevät yhdessä hyvää lasten syöpätautien hoidon, hoitomenetelmien ja tutkimuksen kehittämiseksi Suomessa. Lionstoiminnan 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 2020 käynnistyneen huomattavan yhteistyön tavoitteena on kerätä tärkeään tarkoitukseen vähintään 70 000 €.

Kevään säveliä -konsertteja on maaliskuussa viidellä Lastenklinikoiden Kummien klinikkaupungin alueella.

Konserttien päivämäärät ja paikat

Ei keikkoja.

 Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Langat ja muut käsityötarvikkeet kätevästi kotiin AdLibriksestä! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin)!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.