Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Clara Blomqvist kohusuhteestaan Heikki Koskeloon: “Tunnen itseni tyhmäksi ja petetyksi”

“Olen täynnä typerää rakkautta ja alistamalla luotua rippuvuutta”, tanssikouluyrittäjä Clara Blomqvist kuvaa myrskyisää suhdettaan tangoprinssi Heikki Koskeloon.

Julkaistu

@

Kuva: Facebook.

Heikki Koskelon kanssa seurustellut tanssikouluyrittäjä ja tanssinopettaja Clara Blomqvist on jakanut tuntemuksiaan avoimesti ja julkisesti Facebookissa. Claran ja Heikin suhde on ollut myrskyisä ja käänteitä täynnä.

Tanssiin.fi kertoi torstaina, kuinka Heikki kiisti olevansa kihloissa Claran kanssa ja ilmoitti julkisesti, ettei enää edes seurustele rakkaansa kanssa. He olivat yhdessä vuosina 2018-19.

“Kihlauksemme on päättynyt jo vuoden 2019 aikana ja kihlausta ei ole uusittu”, tanssitähti alleviivasi.

→ Lue myös: Heikki Koskelo kiistää: “En ole kihloissa” – erikoinen sotku

“Tajusin tehneeni virheen”

Sekava ja surullinenkin vyyhti alkoi tiistaina, kun Clara julkaisi Facebookissa sormuskuvan hänen ja Heikin käsistä ja rakkaudentäyteisen purkauksen, missä Clara kuvaili, kuinka “rakkaus on anteeksiantoa”. Monet kuvittelivat, että pariskunnalla on kaikki hyvin ja kihlaus on uusittu.

Kun Heikki kuitenkin ehätti kiistämään koko suhteen, Clara alkoi avautua tapahtuneista.

“Kulissien murtuminen valtava helpotus” -Clara Blomqvist

“Luoja miten tyhmäksi itseni tunnen! Tyhmäksi, rakastuneeksi, ja monta kertaa petetyksi.. Vaikka kosinta oli kaunis ja sormuksen otin vastaan onnellisena, tajusin myöhemmin millaisen virheen olin tehnyt”, Clara Blomqvist kirjoitti Facebookissa perjantaina (31.1.20).

“Vaikka mä olen vielä täynnä typerää rakkautta ja alistamalla luotua rippuvuutta, mulle on valtava helpotus kun nää kulissit murtuu ja voin edes yrittää aloittaa turvallisemman elämän.”Rikosilmoitus jo viime maaliskuussa

Clara on saanut paljon tukea avauduttuaan kokemastaan.

“Mulle on moni sanonut etten saa puhua näistä kun olen julkisuudessa. Olen itseasissa miettinyt ihan päinvastoin. Koska vaikeimpia hetkinä mua auttoi uskomaan parempaan tulevaisuuteen juuri toisten samaa kokeneiden naisten tarinat. Suomessa on liikaa hyssyttelykulttuuria ja vaarallisin ihminen monelle naiselle on kotona odottava oma mies.”

Tanssiin.fi pyysi Koskelolta tuoreeltaan kommenttia Claran esittämiin väitteisiin, mutta Heikki ei suostunut kommentoimaan.

Parin värikkäät vaiheet ovat nouseet valtakunnan uutisiksi aiemminkin. Viime maaliskuussa 2019 Seiska paljasti, että Clara oli tehnyt Heikistä rikosilmoituksen.

→ Lue myös: Tanssitähdistä kohujuttuja Seiskassa: Saija Tuupasella suhde, Heikki Koskelosta rikosilmoitus

“Olen käynyt poliisikuulusteluissa, ja pitää paikkaansa, että olen tehnyt useita rikos
ilmoituksia. Pelkään henkeni puolesta, joten en siksi halua kommentoida asiaa yhtään enempää”, Clara totesi tuolloin.

Pariskunta jatkoi kuitenkin yhdessä välikohtauksen jälkeenkin ja ainakin ulospäin näytti siltä, että rakastavaiset ovat antaneet toisilleen anteeksi.

“Pienistä valuvirheistään huolimatta Heikki on ehdottomasti Suomen parhaita laulajia, eikä meidän riidat saisi vaikuttaa hänen työhönsä. Rakastan sinua Heikki”, Clara vakuutti maaliskuussa 2019.

→ Lue myös: Clara Blomqvist: “Satutin Heikkiä rikosilmoituksellani enemmän kuin hän minua”

“Tuntuu  kuin olisin puukottanut itseäni vatsaan”

Nyt tilanne on toinen. Clara Blomqvist kuvailee eilistä perjantaita hyvin raskaaksi.

“Revin itseni irti rakastamastani ihmisestä, toin asian julki raadollisen rehellisesti, ja tiesin sillä myös tahtomattani loukkaavani häntä”, Clara kirjoittaa Facebookissa julkisessa päivityksessään tänään lauantaina (1.2.20).

“Kuvittelin rakkauteni parantavan rikkinäisen ihmisen” -Clara Blomqvist

“Minulta kyseltiin paljon suhteestamme, esimerkiksi miksi jäin siihen. Meillä naisilla on käsitys, että meidän rakkaus parantaa sen rikkinäisen ihmisen. Kuvitellaan, että kun annetaan ihan kaikkemme, se mies muuttuu hyväksi. Anteeksianto, rehellisyys, huolenpito, kunnioitus, huumori, ylitsepursuava rakkaus ja mahtava seksi. Nää on se millä kuvittelin “kesyttäväni” miehen. Niillä varmasti se monen miehen kohdalla onnistuisikin. Ja ainahan meille vakuutellaan että nyt oli “viimeinen kerta, en tee sitä enää ikinä”.. Ja sellaista hyvittelyä perään, että uskot siihen..”

“Tästä kaikesta huolimatta suurin kipu on tällä hetkellä kun tuntuu kuin olisin repinyt sydämeni irti rintakehästäni, puukottanut itseäni vatsaan, lyhistyin lattialle itkemään, osittain huojentuneena, osittain ikävöivänä, ja osittain pelokkaana tulevaisuuden suhteen.”

Claran isä on legendaarinen, jo edesmennyt tanssinopettaja Åke Blomqvist. Hän on jatkanut isänsä jalanjäljissä ja pyörittää nimeään kantavaa tanssikoulua Helsingissä.

Heikki Koskelo taas on suosittu tanssitähti ja tangoprinssi: hän sijoittui toiseksi vuoden 2011 Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Katso Heikki Koskelon & Taivaankaaren keikat tästä.


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).
Katso elokuvia ja suosikkisarjoja 1kk maksutta! Kokeile Elisa Viihdettä heti, ilman sitoutumista. Klikkaa!