Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg hempeinä yhdessä: “Onnellinen” – katso kuva

Julkaistu

@

Tangokuningatar, suosittu tanssitähti Saija Tuupanen ja tv:stä tuttu stand up -koomikko Sami Hedberg vahvistivat viime viikolla seurustelevansa. Julkisparin suhde tuli monelle yllätyksenä.

“Meillä ei ole kiire mihinkään, nautimme toistemme seurasta kaikessa rauhassa”, Saija Tuupanen kertoi viime torstaina (14.3.19) Iltalehdelle.

Nyt pariskunta julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan. Molemmat kirjoittivat kuvan yhteyteen vain yhden, olotilaansa ilmeisen osuvasti kuvaavan tunnesanan: “Onnellinen”.

Sami Hedberg julkaisi tänään tiistaina ensimmäisen onnea hehkuvan yhteiskuvan uuden naisystävänsä Saija Tuupasen kanssa. Kuva: Facebook.

Sami ja Saija ovat ilmaisseet, että haluavat edetä suhteessaan rauhallisesti. Saija asuu Jyväskylässä, Sami Helsingissä.

Saija on tämän viikon lomalla, joten nyt pariskunnalla olisi halutessaan mahdollisuus syventää suhdettaan. Katso Saija Tuupanen & eX-miehet keikat tästä.
Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

 

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *