Sairauskierre piinaa Eija Kantolaa: “Alkaa tulla epätoivo ja masennus”

Sairauskierre piinaa Eija Kantolaa: “Alkaa tulla epätoivo ja masennus”

Sairauskierre piinaa Eija Kantolaa: “Alkaa tulla epätoivo ja masennus”

Sairauskierteeseen joutunut Eija Kantola on ehtinyt pakollisella keikkatauollaan aprikoimaan laulajan ammattia, jota tangokuningatar kuvaa “aika epävarmaksi ja erikoiseksi”.

“Työtilanteesta tietää sen verran, että jos seuraavaksi vuodeksi on myyty keikkoja, niin saa laulaa vielä ensi vuonnakin. Näin olen mennyt 27 vuotta. Näyttäisi siltä, että 28. vuosikin vielä koittaa samoissa merkeissä”, Eija huoahtaa sairasvuoteellaan.

Palovamma ja keuhkoputkentulehdus

Suosittu tanssitähti on nyt ollut 2 viikkoa kipeänä. Hän kertoo, että lääkäri diagnosoi taudin keuhkoputkentulehdukseksi. Sitä ennen Eijalle kävi ikävä tapaturma kotisaunassa, kun hän liukastui olkapää edellä päin tulikuumaa kiuasta. Seurauksena oli toisen asteen palovamma.

Tanssiin.fi kertoi tapauksesta tuoreeltaan syyskuun alussa.

→ Lue myös: Eija Kantola liukastui saunassa: Paha palovamma sotki 10-vuotishääpäivänkin

Palovamman vuoksi Eija ei joutunut peruuttamaan keikkojaan, mutta keuhkoputkehtulehdus vei äänen täysin syyskuun lopulla.

Mainos

“Tässä on siis nyt menty 2 viikon ajan päivä kerrallaan toivoen, että seuraavana päivänä ääni olisi jo vähän parempi ja pääsisi jo keikalle. Olen kokeillut joka päivä varovasti laulaa ja testata, joko ääni kestäisi. Ei kestä!” Eija vaikeroi.

“En ole 10 vuoteen ollut näin pitkää aikaa kipeänä ja pois keikoilta. Tässä alkaa jo tulla epätoivo ja masennus, kun koko ajan joutuu peruuttamaan keikkoja. Jokainen tällä alalla oleva tietää, että kukaan ei peruuta keikkoja muuta kuin pakosta. Me kun emme saa mitään korvausta menetetyistä keikoista. Ja sitten vielä se valtava pettymys, kun tuntee pettäneensä yleisönsä.”

“Vielä noustaan, prkl!”

Eija Kantola ei ole onneksi joutunut perumaan Omega-orkesteriltaan keikkoja, vaan on löytänyt loistavat tuuraajat keikoilleen. Hän kiittääkin lämpimästi “ihania” Marita Taavitsaista, Lea Lavenia ja Susanna Heikkiä.

“Kyllä tästä vielä joku päivä noustaan, prkl. Satakuntalaisella sisulla!”

Katso Eija Kantolan & Omegan keikat tästä.

 


Lasse Hoikka & Souvarit ainutkertaisella laivakeikalla Pekkaniskan Poikien ja Finlandersin juhlakonsertin kera! Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11. Varaa heti!
Urheilua ja urheilumuotia parhaaseen hintaan - Stadiumista! Huimia tarjouksia ja löytöjä, klikkaa ja tilaa!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Tiedätkö, miten elimistösi voi? Testaa Puhdin avulla. Kaikki laboratoritestit ilman lääkärin lähetettä! Luotettava ja edullinen.

 

Tykkää ja jaa:

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE