Ota yhteyttä

Media

Seiska: Saija Tuupanen ja Sami Hedberg muuttivat yhteen – lemmenpesä arvoalueella

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg ovat uuden Seiskan mukaan ottaneet seuraavan askeleen suhteessaan ja astuneet avoliittoon kesän alussa. Lue lisää!

Julkaistu

@

Uusi, tänään torstaina (18.7.19) ilmestynyt Seiska tietää kertoa, että tangokuningatar Saija Tuupanen on ehättänyt avoliittoon rakkaansa, tv:stä tutun koomikko Sami Hedbergin kanssa.

Seiskan mukaan Saija ja Sami ovat asuneet “jo tovin aikaa saman katon alla” eteläisessä Suomessa. Avoliittoon pariskunta olisi lehden laskelmissa astunut kesän alussa.

“Kaksikon yhteinen koti on arvoalueella Helsingin keskustan tuntumassa. Noin 60-neliöisessä lemmenpesässä on kaksi huonetta, keittokomero ja kylpyhuone”, Seiskan jutussa kerrotaan.

Mainos

50plusmatch Deittisivusto

Suosittu tangokuningatar ja tv-tähti ovat seurustelleet vuoden 2019 alusta asti. Saija on kertonut olevansa “onnellinen ja rakastunut”. Lue uutinen tästä: “Sami on lempeä mies, jota arvostan”.

Sami Hedberg oli tukemassa rakastaan myös viime viikonloppuna Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

Katso Saija Tuupasen ja eX-miesten keikat tästä.

 Leif Lindemanin uutuuslevy, Kyöstin runokirja, Saija Tuupasen t-paita... Tanssiin.fi:n uudistunut kauppa on täynnä edullisia öytöjä. Klikkaa heti tästä!