Ota yhteyttä

Orkesterit

Suvi Karjula veti kolmen illan tanssirallin: “Jalat poikki, mutta olipahan ihanaa!”

“Rakastan tanssia, vaikka en olekaan laakerilantio”, Suvi Karjula kuvaa. Suvi koki isoja tunteita itkusta nauruun lavatansseissa.

Julkaistu

@

Kuva: MagnumLive.

Suvi Karjula kertoo vetäneensä viime viikonloppuna kolmen päivän tanssirallin. Suvin mukaan hänen ystävänsä kannustivat –tai  lähestulkoon pakottivat – hänet parketille.

In the Mood -yhtyeen solistina tunnettu laulaja huomauttaa tietävänsä, että kolme tanssi-iltaa on “ihan perusviikkotahti lavatansseja harrastaville ihmisille”.

“Huomasin tämän ihmiskokeen lähestyessä loppuaan, että minulle se ei ole ihan perus, vaikka vuorokausirytmi pysyikin samana”, Suvi naurahtaa.

“Koin tunteiden kirjon: nauroin, itkin, pakahduin”

“Opin tämän viikonlopun aikana jotain uutta ammatistani ja opin ihmisyydestä taas aika paljon. Sain olla läsnä hetkessä niin, että unohdin kaiken muun. Koin tunteiden koko kirjon: nauroin, itkin, pakahduin.”

→ Lue myös: Nyt on komea tango: Suvi Karjulan ja Pauli Hanhiniemen laulama uutuus kertoo somen noitavainoista

“Tanssin 11 tuntia kolmessa päivässä”

Instagramissa kokemuksiaan jakanut Suvi sanoo, että hänellä oli uteliaisuuttaan Suunnon kello ranteessa.

“Keskisyke oli tanssiessa 120 nurkilla ja sykehuippu 192! Tanssin kolmen päivän aikana ajallisesti noin 11 tuntia ja poltin 6678 kcal. Jalat on aivan poikki ja kroppaa ravistelee fyysinen väsymys. Mutta olipahan ihanaa.”

“Nyt otan lasin viiniä, upotan jalkani tiikerisalvaan ja nukun!”

“En ole mikään laakerilantio”

Suvi Karjula sanoo rakastavansa tanssia.

“Sitä fiilistä, kun sulautuu johonkin syliin ja musiikkiin niin, ettei ole muuta, eikä hahmota omia ääriviivojaan enää. Tanssin joskus, kun on vapaata ja sattuu kohdalle kiva bändi, jonka tahtiin on ihana mennä tunnelmoimaan. Hallitsen perusasiat, mutta en koe olevani mikään laakerilantio. Vedän vaan, tunteella, niinkuin kaikessa.”

“Kiitos kaikille minua vieneille”

“Mutta en tanssi säännöllisesti jo ihan työni vuoksikin. Vaikeaa olla kahdessa paikkaa yhtä aikaa. Liikun muuten paljon, mutta oikein mitään muuta ei voi verrata tanssiin. Se on aika kokonaisvaltainen elämys. Otin haasteen sen verran tosissani vastaan, että tanssin sitten kanssa! Kiitos vaan kaikille minua vieneille; olin kyllä lähes kokoajan lattialla näinä kolmena päivänä.”

→ Lue myös: Suvi Karjula: “Menestys paperilla ei määrittele ihmisarvoa –  jokainen on hyvä jossain”

“Suosittelen lavatansseihin tulemista”

Suvi toivottaa kaikki tervetulleiksi nauttimaan tanssien tunnelmasta.

“Minä niin lämpimästi suosittelen kaikille lavatansseihin tulemista. Vaikka ihan kuuntelemaan musiikkia, jos tanssi ei ole se oma juttu. Musiikkia on muihin genreihin nähden paljon illan aikana ja muusikot tekee tätä työtä vimmalla, rakkaudella, ilolla”, Suvi sanoo.

“Lava on verraton kohtaamispaikka”

“Tanssilavat on myös verraton ihmisten kohtaamispaikka. Ja olen ihan varma, että suurin osa tanssivista ihmisistä on halukkaita opettamaan vaikka perusaskeleen, jos joku haluaa oppia.”

Katso In the Moodin & Suvi Karjulan keikat tästä.