Reijo Taipaleen 80-vuotiskiertue vaihtui muistokonsertteihin – tytär: “Lämmin kiitos”

Reijo Taipaleen 80-vuotiskiertue vaihtui muistokonsertteihin – tytär: “Lämmin kiitos”

Reijo Taipaleen 80-vuotiskiertue vaihtui muistokonsertteihin – tytär: “Lämmin kiitos”

Reijo Taipaleen vanhin tytär Satu Myller kertoo tuoreessa tiedotteessa laulajalegendan muistokonserttien sarjasta, joka alkaa Helsingistä 19.10. Taipale menehtyi viime huhtikuussa 79-vuotiaana.

“Me Reijo Taipaleen omaiset saimme Reijon poismenon jälkeen lukuisia yhteydenottoja, joissa esitettiin toive muistokonserttien järjestämisestä Päätimme tämän vuoksi kunnioittaa Reijon muistoa ja pitkää uraa konserttisarjalla”, tytär kirjoittaa.

“Tämä muistokonserttisarja on samalla kunnianosoitus ja lämmin kiitos teille, jotka olette kulkeneet Reijon rinnalla hänen ‘taipaleellaan’ hänen musiikkiaan kuunnellen ja siitä nauttien.”

→ Lue myös: Reijo Taipaleen tv:stä tuttu tyttärentytär laulaa muistokiertueella: “Isoisä oli esikuvani”

“Emme ole mukana muiden konserteissa”

Satu Myllerin mukaan isoa konserttikiertuetta oli ehditty miettiä ensi vuoden keväälle. Taipale olisi täyttänyt 26.4.2020 pyöreät 80 vuotta.

“Alun perin suunnittelimme yhdessä Reijon kanssa konsertteja siihen yhteyteen, kun Reijo täyttäisi 80 vuotta, mutta hänen poismenonsa ja yhteydenottojen myötä konsertit toteutuvat nyt muistokonsertteina.”

Taipaleen tytär huomauttaa, että “me omaiset emme järjestä tänä syksynä mitään muita Reijon elämäntyöhön liittyviä konsertteja tai tapahtumia”.

“Emme ole mukana muiden järjestämissä konserteissa tai tapahtumissa, eikä sellaisista ole sovittu meidän kanssamme.”

→ Lue myös: Satumaan kuningas -kiertue tekee kunnia Reijo Taipaleelle – mukana Kari Hirvonen, Antti Huovila…

Tanssiin.fi on kertonut, että Taipaleen uraa kunnoitetaan tänä syksynä myös Satumaan kuningas -kiertueella, jossa laulava muiden muassa Kari Hirvonen ja J. Eskelinen.

→ Lue myös: Nyt puhuu kohutun Reijo Taipale -kiertueen tuottaja: “Haluan vain tehdä kunniaa ystävälleni”

“Isoisä oli minulle esikuva”

Muistokonserttikiertuerella on mukana lukuisia tango- ja tanssitähtiä sekä myös Satu Myllerin tytär ja Reijon tyttärentytär Senja Myller, 18.

“Isoisäni oli minulle esikuva, niin musiikillisesti kuin muutoinkin ja on suuri kunnia päästä mukaan hänen muistokiertueelleen”, Senja Myller toteaa.

Kiertueen päivät ja solistit:

lauantaina 19.10. 2019 Helsingissä Kulttuuritalolla (liput tästä)
– solisteina Susanna Heikki, Simo Silmu, Kauko Simonen, Marco Lundberg, tähtiviulisti Satu Savioja sekä Reijo Taipaleen tyttärentytär Senja Myller
sunnuntaina 20.10.2019 Tampereella Tampere-talossa (liput tästä)
– solisteina Saija Tuupanen, Susanna Heikki, Simo Silmu, Kauko Simonen, Marco Lundberg, tähtiviulisti Satu Savioja sekä Reijon tyttärentytär Senja Myller
keskiviikkona 23.10.2019 Turussa Logomossa (liput tästä)
– solisteina Erika Vikman, Susanna Heikki, Simo Silmu, Kauko Simonen, Marco Lundberg, tähtiviulisti Satu Savioja sekä Reijon tyttärentytär Senja Myller
torstaina 24.10.2019 Lahdessa Sibelius-talossa (liput tästä)
– solisteina Erika Vikman, Susanna Heikki, Simo Silmu, Kauko Simonen, Dimitri Keiski, Marco Lundberg, tähtiviulisti Satu Savioja sekä Reijon tyttärentytär Senja Myller.


Stockmannin Hullut päivät ovat taas täynnä löytöjä! Shoppaile sunnuntaihin 6.10. asti!
Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

Heidi Pakarisen siskontytär kärsii laajasta aivovauriosta: “Toivon ajatuksia pienelle Tiialle”

Kommentit pois päältä artikkelissa Heidi Pakarisen siskontytär kärsii laajasta aivovauriosta: “Toivon ajatuksia pienelle Tiialle”

Nyt voit juoda Arja Korisevaa: “Hapokas, pirteä ja tasapainoinen” – oma kuohari Alkoon!

Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt voit juoda Arja Korisevaa: “Hapokas, pirteä ja tasapainoinen” – oma kuohari Alkoon!

Tähdet viihdyttävät vanhuksia Joel Hallikaisen johdolla: “Ikäihmiset ovat Kunniakansalaisia”

Kommentit pois päältä artikkelissa Tähdet viihdyttävät vanhuksia Joel Hallikaisen johdolla: “Ikäihmiset ovat Kunniakansalaisia”

Finlanders-Lasse täyttää 60: “Juhlin padallisella chili con carnea” – katso nostalgiakuvat

Kommentit pois päältä artikkelissa Finlanders-Lasse täyttää 60: “Juhlin padallisella chili con carnea” – katso nostalgiakuvat

Tangonuori Henri Jokinen, 15, on tangoilmiö: “Idolini on Reijo Taipale” – katso videot

Kommentit pois päältä artikkelissa Tangonuori Henri Jokinen, 15, on tangoilmiö: “Idolini on Reijo Taipale” – katso videot

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE