Ota yhteyttä

Media

Tanssi kanssain kilpailee vuoden parhaan tv-ohjelman palkinnosta – Kultaisen Venlan äänestys alkoi

Yleisöäänestyksessä ehdolla on myös toinen tanssimusiikkia tarjonnut tv-ohjelma eli AlfaTV:n Lavalla-sarja. Lue lisää ja äänestä!

Julkaistu

@

Vuoden 2019 parhaita tv-ohjelmia laitetaan jälleen järjestykseen Kultainen Venla -äänestyksessä.

Suuri yleisö voi äänestää sekä omaa suosikkiesiintyjää että vuoden parasta tv-ohjelmaa. Ilahduttavasti kaksikin tanssimusiikkia tarjoavaa ohjelmaa on ehdolla tässä yleisöäänestyksessä kuluvan vuoden parhaaksi television ohjelmaksi: sekä AlfaTV:n Tanssi kanssain että Lavalla.

Tanssi kanssain on suosittu tv-tanssiohjelma, joka alkoi jo kesällä 2018. Musiikin ja tanssin värittämässä ohjelmassa myös kotimaisten tähtien haastatteluja sekä tanssilavojen esittelyjä.

→ Lue myös: Katso jättilista: Tanssi kanssain tuo nyt ruutuun tangotähdet ja uudet juontajat

Lavalla-sarja taas toi suuret konsertit kotisohville. Syys-joulukuussa nähty sarja sisälsi 12 kestoltaan 90 minuutin mittaista konserttia vuodelta 2019, muiden muassa Reijo Taipaleen muistokonsertin, Eino Grönin 80-vuotisjuhlakonsertin ja Sinitaivas-konsertin.

→ Lue myös: Eino Grön, Arja Koriseva, Reijo Taipale, Sinitaivas – suuret konsertit nähdään kotisohvilla

Mainos

Jorma Uotinen ja Pekka Pouta esiintyjäehdolla

Yleisöäänestys on nyt käynnissä ja äänestyaikaa on 14.1.2020 klo 16 asti. Äänestäjien kesken arvotaan Holiday Club -kylpylälahjakortti. Voit osallistua äänestykseen tästä (linkki Kultainen Venla -sivustolle).

Tanssi kanssain ja Lavalla -ohjelmien lisäksi yleisöäänestyksessä on ehdolla lukuisia muita eri kanavien tv-tuotantoja, kuten TV1:n suosittu Eränkävijät ja Puoli seitsemän, Nelosen Haluatko miljonääriksi? ja Suomen huutokauppakeisari, MTV3:n Maajussille morsian ja Koko Suomi leipoo sekä TV5:n Onnenpyörä.

Esiintyjäehdokkaiden joukossa ovat mm. talkshow-juontaja Arto Nyberg, urheiluselostaja Antero Mertaranta, tv-juontaja Arman Alizad, Salkkari-näyttelijät Maija-Liisa Peuhu ja Esko Kovero, TTK-tuomari Jorma Uotinen, uutisankkurit Piia Pasanen ja Matti Rönkä, säämies Pekka Pouta sekä juontajat Riku Nieminen, Vappu Pimiä ja Peter Nyman.

Mainos

Sohvaperunat, M/S Romantic, SuomiLOVE…

Yleisöäänestyksen lisäksi Kultaisen Venlan järjestävän tahon eli Televisioakatemian jäsenet ovat äänestäneet vuoden 2019 parhaita televisio-ohjelmia ja tekijöitä esituomariston valitseman shortlistan pohjalta. Televisioakatemian jäsenenä on yli 500 televisioalan ammattilaista.

Esimerkiksi parhaasta viihdeohjelmasta kisaavat Pirjo (TV2), Sohvaperunat (TV2) ja Villi kortti (TV2).  Parhaasta draamasarjasta puolestaan Aallonmurtaja (C More), Invisible Heroes (TV1) ja M/S Romantic (TV1). Musiikkiviihteen puolella finalistit ovat Elämäni biisi (TV1),  SuomiLOVE (TV1) ja Vain elämää (Nelonen).

Gaala nähdään tv:ssä 17.1.20

Kahdentoista ohjelmakategorian lisäksi Kultaisella Venlalla palkitaan vuoden Paras mies- ja naisnäyttelijä sekä Paras käsikirjoittaja ja Vuoden ohjaaja fiktio ja viihde & events kategorioissa.

Jäsenten äänestämät voittajat sekä yleisön suosikit sarjoissa Paras esiintyjä ja Paras ohjelma julkistetaan Kultainen Venla -gaalassa 17.1.2020 Suomen Kansallisoopperassa ja tilaisuus televisioidaan suorana lähetyksenä Nelosella.


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Hulavanne on neljä kertaa kävelyä tehokkaampaa. Kiinteydy ja laihdu! Tilaa nyt painohulavanne tarjoushintaan, alk. 29,90€. Klikkaa ja toimi heti!
Hoida raha-asiasi fiksusti - kilpailuta lainasi maksutta. Zmarta auttaa!
Valkeammat hampaat vain 10 minuutissa! Smileo on helppo, turvallinen ja nopea hampaiden valkaisu. Tilaa nyt edullisesti suoraan kotiin!