Ota yhteyttä

Tanssitähdet

VIDEO: Tommi Soidinmäki viettää koronakesää kotona: “Kova into on takaisin lavoille”

Avioeron ja koronan kourima tangokuningas on hakenut voimaa kotipuuhista ja luonnosta. Katso Tommin haastattelu!

Julkaistu

@

Tommi Soidinmäki viettää keikatonta koronakesää kotipuuhissa. Vuoden 2004 tangokuninkaalla on komea omakotitalo Jyväskylän Puuppolassa ja pihatöissä riittää puuhaa. Videolla Tommi kertoo kuulumisensa.

Tommi kertoo Tanssiin.fi:lle, että korona on tehnyt talouteen kuusinumeroisen loven. Keikat ja musiikkinäytelmät katosivat tältä kesältä kerralla.

→ Lue myös: Tommi Soidinmäki astuu Reijo Taipaleen saappaisiin: “Suuri kunnia” – maailman ensi-ilta elokuussa

Suosittu esiintyjä on hakenut voimaa luonnosta ja yksinkertaisista perusasioista. Tommi on remontoinut 178-neliöisen kotinsa sisätiloja sekä rakentanut talonsa pihalle kivirinnettä.

“Siihen tulee myös pieni vesielementti. Kivi on elementtinä sellainen, jolla saa pihaan helposti uutta ilmettä, ja se miellyttää myös silmääni. Tykkään myös helppohoitoisista havukasveista”, Tommi kuvailee.

“Omakotitalo on minulle paras asumismuoto työnikin vuoksi. Voin metelöidä ihan rauhassa, harjoitella kappaleita yhtyeeni kanssa tai rooleja mihin vuorokauden aikaan tahansa.”

Tommi Soidinmäki on touhunnut Puuppolan-talossaan. Hieno kivirinne on uusin urakka.

Avioero ja korona samaan aikaan

Vuodenvaihteessa Tommi ja hänen Jenni-vaimonsa päätyivät avioeoron. 13 vuoden yhteiselon päättyminen oli luonnollisesti kipeä ja raskas paikka.

→ Lue myös: Tommi Soidinmäki avioerostaan: “Elämäni raskaimmat kuukaudet”

Korona ja avioero samaan aikaan… Tommi myöntää, että elämä on koetellut viime kuukausina rankalla kädellä. Silti hän jaksaa olla positiivinen ja uskoa tulevaan.

“Olen saanut paljon tukea ystäviltäni” -Tommi Soidinmäki kiittää

“Kodin remontoiminen on ollut yksi tärkeä prosessi eron läpikäymisessä. Olen nauttinut rauhasta ja hiljaisuudesta. Toki olen saanut olen saanut paljon tukea ystäviltäni ja läheisiltäni”, tangokuningas kiittää.

“Kova into on takaisin lavoille. Toivottavasti tämä tilanne tulee piakkoin muuttumaan ja päästään taas kasvotusten vaihtamaan kuulumisia!”

→ Lue myös: Eronnut Tommi Soidinmäki riemulomaili Floridassa: tapasi Mikin, Tappajahain ja Eino Grönin –  katso kuvat


Huima tarjous! Tilaa Seiska nyt kotiisi vain 2,40€ per lehti. Saat nauttia Suomen suosituimmasta tv- ja viihdelehdestä.
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!