Ota yhteyttä

Tanssitähdet

VIDEO: Leif Lindeman viihtyy saunassa, vesillä ja keikoilla – “lomaa pidän vasta jouluna”

Leif Lindeman kertoo Tanssiin.fi:n videohaastattelussa kesäkuulumisiaan ja näyttää vesijetteilytaitonsa. Leif antaa myös vinkkejä tangokuninkallisille: “Olkaa aitoja”. Katso ja lue lisää!

Julkaistu

@

Leif Lindemanin kesä on sujunut vauhdikkaasti: keikoilla tien päällä ja vapaa-aikana veden päällä.

Voit katsoa artikkelin lopusta hyväntuulisen videon, missä Leif vesijetteilee kotijärvellään Keiteleellä ja kertoo myös kuulumisiaan.

Supersuosittu tanssitähti laskee, että kesä-,  heinä- ja elokuussa kertyy Amore-orkesterin kanssa kaikkiaan 65 keikkaa. Se on melkoinen määärä!

Mainos

Leif sanoo Tanssiin.fi:n videohaastattelussa, että jaksamiseen ei tarvitse poppaskonsteja.

“Ihmiset ovat toistaiseksi kiinnostuneita meidän touhusta, tulevat satojen kilometrien päästä meitä katsomaan ja tanssimaan. Ja erityisesti se antaa voimia, että kaikki ovat hyvällä tuulella ja mielissään. Sen takia tätä jaksaa”, laulaja kertoo.

“Esimerkiksi yksi keikka jäi mieleen Ylikiimingin Nuijamiesten lavalla, missä oli reilusti porukkaa. Tanssikulttuuri elää ja voi hyvin.”

→Lue myös: Leif Lindeman lataa: “Suomen teillä on liikaa hirviä ja nopeusrajoituksia” – jättää autobisneksen

Uusille tangokuninkallisille Leifillä on selkeä vinkki uran rakentamiseen ja erottumiseen.

“Pitäisi rakentaa omannäköinen juttu. Aina sanonut, että aito menee aina läpi. Luonnollisuus ja vahva usko omaan tekemiseen ja oma näkemys… sillä pääsee pitkälle.”

“Keikoille vesijetillä pukupussi kainalossa”

Harvoina vapaapäivinään Leif pyrkii pääsemään vesille. Hänellä on kotirannan laiturissa komea kolmen hengen Kawasaki-vesijetti, jolla hän kyyditsee Mirella-tytärtään ja Marika-vaimoaan.

“Poikani Terno ei enää halua isukin kyytiin. Hän huristelee itsekseen. Vesilläolo on parasta aivolepoa. Lähellä on mahtava saari, jonne tykkään veneillä. Siellä on grilli ja maailman paras sauna, vanha lautamökki. Löylyt ovat älyttömät!”

Leif nauraa, että olisipa hienoa, jos hän voisi kiitää keikoillekin vettä pitkin, “pukupussi kainalossaan”.

“Pääseehän täältä Keiteleeltä kanavia pitkin vaikka Päijänteelle, mutta ei taida kovin montaa tanssilavaa osua kohdalle.”

→Lue myös: Leif Lindemanin uutuuslevy on rakkautta tulvillaan: “Olen onneissani” – kuuntele upeat tulkinnatKuntosali vähällä käytöllä

Leif Lindemanilla on myös moottorivene, jota hän ei kuitenkaan ole tänä kesänä ehtinyt laskea vesille lainkaan.

“En viitsi laittaa sitä tuohon kellumaan lokkien liattavaksi.”

Komean kivitalonsa perhe osti kolme vuotta sitten. Äänekoskella sijaitsevassa tyylikkäässä kodissa on oma kuntosalikin isännälle.

“Viimeksi taisin käydä siellä helmikuussa… mutta ei puhuta siitä”, Leif nauraa.

“Olen saunahullu”

Talon on kuulemma suunnitellut sama arkkitehti kuin tangokuningatar Arja Korisevan talon Toivakassa.

“Näin tarina kertoo. Olemme viihtyneet täällä älyttömän hyvin. Tässä on sähköinen sisäsauna, jota en muista lämmittäneeni moneen kuukauteen. Sen sijaan rannan puusauna lämpiää harva se päivä”, Leif kertoo.

“Olen saunahullu. Jos vain voisin, saunoisin joka päivä!”

Mainos

Lomaa vasta jouluna

Lomaa Leifillä on seuraavan kerran vasta jouluna. Silloin on kolmen viikon tauko.

“Enpä usko, että lähdemme minnekään pidemmelle. Keikkatyöläisille koti on paras paikka ja käy lomasta. Helmikuun ekan viikon vietän perineisesti Kanarialla, se on sellainen yhdistetty työ- ja lomareissu.”

Katso Leif Lindemanin & Amoren keikat tästä.

KATSO Leif Lindemanin videohaastattelu tästä:Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Työ etsii tekijää, hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.