Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Leif Lindemanin uutuuslevy on rakkautta tulvillaan: “Olen onneissani” – kuuntele upeat tulkinnat

Suuria rakkausklassikoita leifimäisen komeasti tulkittuina ja Riku Niemi Orchestran vavahduttavasti säestämänä! Menestysresepti on valmis. Lue Leif Lindemanin mietteet ja kuuntele kauniit kappaleet.

Julkaistu

@

Leif Lindeman julkaisi tänään torstaina (11.7.29) odotetun uutuuslevynsä, joka sisältää kauneimpia rakkauslauluja. Rakkaudella Leif Lindeman -albumi on lemmen juhlaa ja täynnä leifimäisen komeita, koskettavia tulkintoja. Säestäjänä on taidokas Riku Niemi Orchestra.

Levyllä ovat muun muassa klassikot Puhu hiljaa rakkaudesta (Speak Softly Love), Rakkaustarina (Love Story) ja Topi Sorsakosken tunnetuksi tekemä upea Olet kaikki. Voit kuunnella ne alta.

“Olen kiitollinen”

Leif on iloinen ja ylpeä levystään.

Olen pitkään pohtinut uuden levyn teemaa ja jo useita lauluja levyttäneenä tuli ajatus klassikkorakkauslauluista suuren orkesterin säestämänä”, Leif kertoo.

“Vuosia olen myös haaveillut yhteistyöstä Riku Niemen kanssa ja nyt lopputulos on tässä. Rikun taito sovittaa ja tuottaa musiikkia on ainutlaatuista – olen siitä kiitollinen ja onneissani.”

Leif kertoi levynteosta Tanssiin.fi:n videohaastattelussa huhtikuussa, voit katsoa sen tästä: Tulossa levy täynnä suuria rakkauslauluja.

Mainos

Leif Lindeman on muutamassa vuodessa noussut tanssilavojen todelliseksi suosikiksi. Leifiä voi helposti kuvata aina iloiseksi, ystävälliseksi ja ennen kaikkea ihmisläheiseksi esiintyjäksi. Mittava ihailijakunta on perustanut useita Facebook-ryhmiä ja suosikkia seurataan pitkienkin matkojen päästä.

Seinäjoellekin on tulossa laaja fanijoukko. Yleisö peukuttaa, iloitsee mukana ja toivottaa menestystä.

“Oon tämmönen kuin mä oon”

Leifin mukaan hänen syntymälahjansa on laulaa, ja sitä hän haluaakin tehdä.

“Vaikea on määritellä oman suosion salaisuutta, mutta aito menee aina läpi ja mää oon tämmönen kuin mä oon”, tanssitähti sanoo.

Haluan kiittää Gramofonia tällaisesta mahdollisuudesta ja erityisesti faneja, kun olette niin jaksaneet tukea minua”, hehkuu Leif uuden levyn ilmestyessä.

Levynjulkkaritansseja tanssitaan Seinäjoen Tangomarkkinoilla tänään torstaina 11. heinäkuuta, paikkana Tangokadun Paviljonki klo 16.30.

Katso Leif Lindemanin & Amoren keikat tästä.

Mainos Tilaa Leif Lindeman rakkaudella -levy tästä!

Rakkaudella Leif Lindeman -levyn kappaleet:

  1. Rakkaustarina – Love Story
  2. Kuolleet lehdet – Les feuilles mortes
  3. Olet kaikki – Il mio mondo
  4. Puhu hiljaa rakkaudesta – Speak softly love
  5. Cherbourgin sateenvarjot – I will wait for you
  6. Eilen kun mä tiennyt en – Hier encore
  7. Kertokaa se hänelle – Dicitencello vuie
  8. Jos vielä oot vapaa
  9. Samanlainen onni – The windmills of your mind
  10. Rakkauden jälkeen – Was ich dir sagen will

 Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!