Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Vuoden 2018 Kajaushitin voitto meni jakoon – konkari kohtasi tulokkaan

Julkaistu

@

Suosittu paikallisradio Aito Kajaus julkaisi tänään perjantaina (11.1.19) vuoden hittiäänestyksensä tulokset. Ehdokkaina olivat kaikki vuoden 2018 aikana Viikon Kajaushittiksi päässeet kappaleet.

Yhtä selkeää voittajaa ei kuitenkaan saatu tällä kertaa selville, vaan ykkössija jaettiin kahden artistin kesken: Antti Ketosen ja Niko Tiuraniemen. Nuoruus kohtasi siis kokemuksen, onhan Antti pitkän linjan iskelmätähti ja Niko taas vasta uransa alussa. Lue Nikon tarinasta tästä.

Kymmenen kärjessä on tuttuja tanssittajia, kuten Marko & Jukka sekä Kai Jämsä. Jarkko Honkaselta sekä Tommi Soidinmäeltä mahtui kaksikin kappaletta Top10-listalle. Kolmanneksi tuli tanssikansalle arvatenkin vieraamman Lokku-yhtyeen Yöhön kadotaan -pop-kappale.


Sinutral on vuoden virallinen rasvanpolttaja. Se on suunniteltu suomalaiselle vartalotyypille. Kokeile nyt vain postikulujen hinnalla ja laihdut!

Vuoden 2018 Kajaushitti TOP 10:

1. Antti Ketonen: Niin kaunis; 1. Niko Tiuraniemi: Rakensit minusta taivaan

3. Lokku: Yöhön kadotaan

4. Marko & Jukka: Hei vaan heilani suloinen

5. Jarkko Honkanen & Taiga, Onnen hetket; 5. Jarkko Honkanen & Taiga, Taivas rajana

7. Mika Peltonen: Mut muotoiltiin niin

8. Tommi Soidinmäki: Kaksi palavaa

9. Tommi Soidinmäki: Ääretön

10. Kai Jämsä: Viisarit juuttuu

Vaikka Kajaus onkin pohjimmiltaan kajaanilainen paikallisradio, se on kuunneltavissa perinteisellä radiolla suurimmassa osassa Suomea.

 

KUUNTELE JA KATSO voittajakappaleet videolta tästä: