Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Amadeus Lundberg: “Heräsin juuri eloon” – pitkä hiljaisuus päättyi

Fanit voivat huokaista helpotuksesta: joulukuusta asti mystisellä sairauslomalla ollut tangokuningas Amadeus Lundberg on palannut takaisin.

Julkaistu

@

Amadeus Lundberg palasi julkisuuteen tänään perjantaina (28.2.20), kun hän useamman kuukauden tauon jälkeen julkaisi päivityksen Facebookissa.

Amadeus on ollut sairauslomalla joulukuusta saakka. Fanit ovat olleet huolissaan ja osin ihmeissäänkin tangokuninkaan täydellisestä radiohiljaisuudesta. Yleensä tanssitähdet tiedottavat, jos joutuvat esimerkiksi kuumeen tai muun syyn takia jättämään keikkojaan väliin, mutta Amadeus ei ole pukahtanut pitkittyneestä sairauslomastaan sanallakaan.

→ Lue myös: Amadeus Lundbergin mystinen sairausloma jatkuu – joutui perumaan Kanarian-matkansakin

Perjantai-iltapäivänä Amadeus kuitenkin ilmaantui taas esille.

“Hyvää kevättä kaikille”

“Heräsin juuri eloon. Hyvää kevättä kaikille. Rakkaudella Amadeus”, laulaja kirjoitti päivityksessään ja julkaisi samalla vanhahkon mainoskuvan itsestään:

Tanssiin.fi kertoi tammikuun lopulla Amadeuksen ikävästä avioerosta.

→ Lue myös: Seiska: Amadeus Lundbergin perhe hajosi – avioero suisti sairauslomalle

Amadeuksen piti esiintyä Mambo Italiano – italialainen konsertti -kiertueella, joka alkoi 8. helmikuuta. Kiertue pitää sisällään lukuisia esiintymisiä helmi-huhtikuussa ympäri Suomen. Helmikuun konserteissa Amadeuksen korvasi toinen taitava tangokuningas Teijo Lindström.

Amadeus Lundbergin ohjelmatoimisto Magnum Live tiedotti aiemmin tällä viikolla, että Teijo korvaa Amadeuksen myös maaliskuun Mambo Italiano -konserteissa. Teijon lisäksi konsertin tunnelmasta vastaavat Tomi Metsäketo ja Milana MisicVielä ei ole varmuutta, palaako Amadeus riveihin huhtikuun konserteissa.

Teijo Lindström korvaa konserteissa

Keväämmällä ja kesällä tangokuninkaan oli tarkoitus keikkailla Channel Fourtanssiorkesterin kanssa. Amadeuksen sairausloma on aiheuttanut sekaannusta keikkajärjestäjissä, ja Tanssiin.fi:n tietojen mukaan osa keikoista on jouduttu perumaan. Esimerkiksi 18.6 suunnitteilla ollut keikka Alaviirteen Meripaviljongissa Kokkolassa on peruttu.

Katso Amadeus Lundbergin keikat tästä.Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!