Ota yhteyttä

Media

IS: Vinkki seniorien sinkkumarkkinoille: “Selvän miehen löytää parhaiten tansseista”

Seniorien sinkkumarkkinat puhuttavat. Ilta-Sanomien haastattelema päivätanssija kehottaa seuranetsijöitä tanssipaikoille. “Lavalla ihmisestä saa paremman käsityksen kuin kännykän deittisovelluksessa”, mies sanoo.

Julkaistu

@

Ilta-Sanomat kertoo viikonloppuna “seniorien sinkkumarkkinoista” ja siitä, kuinka naisille on tarjolla vähän vapaita seniorimiehiä.

Tuoreessa haastattelussa pelkällä etunimellään esiintyvä kuusikymppinen Hannu kehottaa kaikkia seuraa etsiviä suuntaamaan tanssilattialle. Päivätansseissa ahkerasti käyvä Hannu sanoo jutussa, että “tanssipaikoista, jos jostakin, seuraa löytää”.

“Sen huomaa, kun puhe soljuu, tanssin askeleet napsahtavat hyvin kohdilleen ja ihminen vaikuttaa mielenkiintoiselta. On aika helppo ryhtyä rakentamaan jotakin”, Hannu kertoo IS:ssä.

Mainos

“Laadukkaita naisia pilvin pimein”

Miehen mukaan ”laadukkaita” naisia on liikkeellä hyvin paljon. Laadukkuudella hän viittaa siistiin olemukseen ja hyvään käytökseen. Kaikille heistä ei riitä samanhenkistä seuraa.

“Laadukkaita miehiä taas on hyvin vähän. Joskus vähän säälittääkin, kun naisia on pilvin pimein.”

Hannu harmittelee Ilta-Sanomissa, että sinkkumiehet jäävät kovin helposti kotiin “katsomaan Salkkareita”, sen sijaan, että tulisivat tansseihin. Tanssipaikoissa ei ole pakko tanssia, vaan voi nauttia musiikista ja tunnelmasta ja tavata uusia ihmisiä.

Kuvassa tanssijoita Valasrannan tanssilavalla Yläneellä. Kuva: Facebook.

“Parempi käsitys ihmisestä”

Mies rohkaisee muitakin lajin pariin, koska lavoilla ihmisistä saa hänen mielestään paremman käsityksen kuin vaikkapa puhelimen deittisovelluksista.

“Kun tanssipaikoissa näkee ihmisen, joka voisi alkaa kiinnostaa, näkee, miten hän tanssii toisten kanssa, hymyileekö paljon ja keskusteleeko ihmisten kanssa. Habituksesta voi seurata, miltä ihminen vaikuttaa”, Hannu sanoo.

“Jos haluaa selvää miestä, tanssipaikat ovat hyviä. Ravintoloista löytyy niitä humalaisia miehiä sekä naisia.”

Minne siis tänään tanssimaan? Katso tästä kaikki sunnuntain Suomen tanssikeikat!