Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Itkuvaroitus! Amadeus Lundberg julkaisi herkän viisun: “Kuin kohtalo, tässä elämäntilanteessa”

Avioeron ja sairausloman keskellä paininut Amadeus Lundberg tunnustaa palaneensa loppuun. Kuuntele tangokuninkaan upean kaunis Euroviisu-versiointi Saat silloinkin sydämeni.

Julkaistu

@

Amadeus Lundberg ja Riku Niemi Orchestra julkaisivat tänään keskiviikkona (8.4.20) käsin kosketeltavan kauniin kappaleen Saat silloinkin sydämeni.

Alkuperäisteos on nimeltään Amar pelos dois, ja se muistetaan Euroviisujen laulukilpailujen voittokappaleena portugalilaisen Salvador Sobralin esittämänä vuodelta 2017.

Voit kuunnella kappaleen tämän artikkelin lopusta.

Riku Niemi kirjoitti Amadeuksen herkästi tulkitsemaan lauluun upeat sanat.

Tein vartavasten Amadeukselle tämän tekstin tähän kappaleeseen, ja olemme sitä yhteiskonserteissamme esittäneet. Koska kappaleella oli yleisöön hieno vaikutus, tulimme tulokseen, että onhan tämä saatava singleksi ja suuntasimme studioon”, Riku Niemi sanoo.

“Lahja teille kaiken keskellä” -Amadeus Lundberg uutuussinkustaan

Tässä teille lahja kaiken keskellä. Tämä laulu merkitsee mulle paljon, ja on kuin kohtalon määräämää, että tämä julkaistaan just nyt, tässä elämäntilanteessa. Kiitos faneille tuesta näinä aikoina”,  Amadeus kiittelee.

Amadeus Lundberg on ollut joulukuusta saakka sairauslomalla. Laulaja on kärsinyt henkilökohtaisista ongelmista, ja tammikuussa hänen perheensä hajosi.  Vaimo haki yllättäen avioeroa ja tangokuningas joutui muuttamaan pois kotoaan.

Amadeus, 31, meni naimisiin espanjalais-suomalaisen kuva- ja tatuointitaiteilija Lara del Mar Sánchezin, 41, kanssa vuonna 2014. Heidät vihittiin romanttisesti Kanariansaarten Teneriffalla hiekkarannalla. Amadeus ja Lara rakastuivat vuonna 2011.

Lara haki avioeroa 7. tammikuuta 2020 Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta. Vaimo haki eroa yksin. Heillä on poika Rio.

→ Lue myös: Seiska: Amadeus Lundbergin perhe hajosi – avioero suisti sairauslomalle

Ex-vaimoon hyvät välit

Helmikuun lopulla Amadeus rikkoi hiljaisuutensa ja julkaisi päivityksen sosiaalisessa mediassa.

“Heräsin juuri eloon”, hän kommentoi.

Tämän päivän (8.4.20) Iltalehden haastattelussa Amadeus kertoo asuvansa nyt luhtitalon yksiössä Järvenpäässä.

“Poikani asuu äitinsä luona, mutta yritän nähdä häntä useamman kerran viikossa.  Onneksi meillä on hyvät välit. Olemme nykyisin ystäviä, ja se on paras ratkaisu tilanteeseen”, Lundberg kertoo Iltalehdessä.

“Yhtäkkiä kaikki romahti” -Amadeus Iltalehdessä

Amadeuksen mukaan hän paloi loppuvuodesta loppuun.

“Ja kun tuli asumusero, yhtäkkiä kaikki romahti”, tangokuningas huokaa.

“Sitten olin aivan yksin ja jäin sairauslomalle. Olin aika huonossa kunnossa.”

→ Lue myös: Fanit hämmästyivät Amadeus Lundbergin ulkomuotoa – katso kuva

Talousapua faneilta

Amadeuksen keikkakalenteri ammotti sairausloman vuoksi tyhjyyttään jo joulukuusta saakka. Korona lisäsi taloudellista tuskaa entisestään.

Iltalehden mukaan Amadeus on saanut taloudellista apua yllättäen faneiltaan, jotka ovat perustaneet avustustilin idolilleen.

“Eräs fani laittoi 500 euroa”

“Eräskin laittoi sinne 500 euroa. Yksi tärkeä fanini Anneli on tukenut minua myös taloudellisesti ja ollut mukana konserttien järjestämisessä. Minulla on huippufaneja, jotka ovat täysin omistautuneita minulle.”


Seiska on Suomen suosituin tv- ja viihdelehti! Tilaa nyt huimaan tarjoushintaan vain 2,40€/nro!
Suosittu VitaePro ravintolisä nyt -50% - hyödynnä tutustumistarjous
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).