Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Juhlasinkun julkaissut Juhamatti avoimena: “Olen aina noudattanut isäni ohjetta nöyryydestä”

Ensi kuussa 70 vuotta täyttävä Juhamatti nauttii juhlavuodestaan täysin palkein – ja isänsä ohjein. Kuuntele Rakastunut mies -sinkku!

Julkaistu

@

Kuva: Valokuvaus Marko Lapiolahti.

Laulajasuosikki Juhamatti julkaisi tänään perjantaina (7.2.20) uuden singlen, joka ennakoi 6. maaliskuuta ilmestyvää Elämä on hyvä -nimistä albumia. Rakastunut mies -kappale on samalla oiva juhlasinkku, sillä Juhamatti täyttää ensi kuussa 70 vuotta.

Juhlan kunniaksi häneltä ilmestyy maaliskuussa albumin lisäksi hänen elämästään ja urastaan kertova kirja. Lisäksi Juhamatti lähtee 70-vuotiskiertueelle, joka alkaa 7.3. Härmästä ja päättyy 4. huhtikuuta Järvenpää-taloon. Muut kevään kiertuepaikat ovat Iisalmi, Ylivieska, Oulu ja Huittinen. Kiertue jatkuu syksyllä.

Voit katsoa tarkat kiertuetiedot lippulinkkeineen tämän artikkelin lopusta.

Juhamatti täyttää 11. maaliskuuta 70 vuotta.

→ Lue myös: Juhamatti studiossa: “Tämä on viimeinen levyni”

“Hyvän mielen aikuispoppia”

Juhamatin uusi levy on jo hänen kahdeksastoista studioalbuminsa. Levyn on tuottanut Niklas Nylund, joka vastasi valtaosin myös Juhamatin edellisen Jylhämaa-levyn tuotannosta.

Olen levyttänyt paljon iskelmä- ja tanssimusiikkia urani aikana. Tätä uusinta albumiani kutsun kuitenkin hyvän mielen aikuispopiksi. Olen pyrkinyt aina uudistumaan ja elämään ajassa, kuitenkin kunnioittaen laajaa kuulijakuntani”, Juhamatti kertoo.

“Pyrin uudistumaan ja elämään ajassa” -Juhamatti

Hän on kertonut, että juhlavuoden levy on hänen joutsenlaulunsa.

”Kenties sinkkuja teen vielä, mutta pakko lyödä hanskoja tiskiin”, yli 50 vuotta laulanut mies sanoo.

→ Lue myös: 70 vuotta täyttävä Juhamatti ei ehdi eläkkeelle: ensimmäinen konserttikiertue ja viimeinen levy

Kirja avaa “uraa ja yksityiselämän pyörteitä”

Maaliskuussa ilmestyvän juhlakirjan on kirjoittanut Juha Mäntylä Juhamatin haastatteluiden pohjalta. Laulajan tapahtumarikkaasta ja antoisasta elämästä kertovaa kirjaa tukee suuri määrä valokuvia hänen elämänsä varrelta.

Kerron kirjassa urani ja yksityiselämäni pyörteistä. Kaiken keskellä olen aina noudattanut isäni antamaa ohjetta ‘pysy aina nöyränä’!”

Monen aikalaiskollegansa tapaan Juhamatilla ei ole aikomustakaan jäädä eläkkeelle. Samaa ovat vannoneet muun muassa juuri 70 vuotta täyttänyt iskelmälegenda Markku Aro sekä Kari Vepsä, 66.

→ Lue myös: VIDEO Markku Aro: “Iskelmälevyä en enää tee” – avautuu myös 70-vuotisjuhlistaan

→ Lue myös: Kari Vepsä haaveilee muutosta Espanjaan: “Eläkkeelle en silti jää ikinä”

Juhamatin nuorekkuuden ja keikkakunnon salaisuutena on säännöllinen kuntoilu.

”Lento- ja kaukalopallo sekä lenkkeily ja pyöräily pitävät fiiliksen sen verran hyvänä, että eläkkeelle ei malta jäädä!”Elämä on hyvä -juhlakonserttikiertue

Juhamatin ura alkoi 1960-luvulla, ja hän on noussut vuosien aikana suomalaisen iskelmämusiikin kiintotähdeksi. Ensimmäisen albuminsa Fanny Fanny Juhamatti julkaisi vuonna 1977. Sittemmin hän on saavuttanut viisi kultalevyä ja laulanut lukuisia hittejä, kuten Fanny Fanny, Pieni ja lämpöinen, Anna, Volga, Mikä sulle oikein tuli, Niin paljon kuuluu rakkauteen ja Haikeus.

Uuden Rakastunut mies -singlen on säveltänyt Antti Toivola ja sanoittanut Timo Jokinen.

Konserttikiertueella kuullaan suosikkien lisäksi myös uusia ja harvemmin esitettyjä lauluja. Katso Juhamatin & Rosalien kaikki keikat ja konsertit tästä.

Ei keikkoja.

 

KUUNTELE Juhamatin Rakastunut mies (säv. Antti Toivola, san. Timo Jokinen) 2020:


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Tilaa Klingelin postimyynnistä upeat ja edulliset tuotteet! Kaikkea naisille ja kotiin.
Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.