Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Maria Tyyster teki hienon laulun vastasyntyneelle vauvalleen: “Oot maailman ihanin pallo jalassa”

“Tyttönen on tänään viikon vanha ja sulattanut perheen sydämet täysin”, vauvalleen ihanan laulun tehnyt Maria Tyyster kertoo. Kuuntele!

Julkaistu

@

Kuva: Inka Liimatainen.

Maria Tyyster on elänyt ikimuistoisen alkuvuoden.

Tammikuun alussa Marian mies, muusikko Juho Kulmala yllätti kaikki – ja jopa vaimonsa – irtisanoutumalla Varjokuva-yhtyeestä. Suosikkiorkesterin basistina pitkään viihtynyt Juho halusi keskittyä perheeseensä ja uusiin kuvioihin.

Kuten tunnettua, Varjokuva säestää tangokuningas Kyösti Mäkimattilaa ja Juho on myös Kyöstin serkku. Ja Kyösti taas on Marian ja Juhon 2,5-vuotiaan esikoispojan kummisetä.

→ Lue myös: Maria Tyyster miehensä erosta Varjokuvasta: “Päätöksesi on suuri ja yllättävä”

“Tyttönen sulatti perheen sydämet täysin”

Maria synnytti toisen lapsensa viikko sitten torstaina, tammikuun 30. päivä. Suloinen tyttövauva sulatti isän ja äidin sydämet.

“Kiitollinen olo! Niin paljon ollaan saatu onnitteluja, muistamisia ja tukea! Nyt pysyy varpaat lämpiminä, masu täynnä, vauva lämpimästi puettuna ja koti mukavan pinkkinä!” Maria kiitti lahjoista ja onnitteluista tänään torstaina sosiaalisessa mediassa.

“Kiitollinen olo” –Maria Tyyster

“Tyttönen on tänään viikon vanha ja sulattanut perheen sydämet täysin.”

→ Lue myös: Maria Tyyster synnytti tyttövauvan: “Sydämen pakahtumisia ja tunnekuohuja”“Haluan löytää vahvemmin oman itseni”

Maria pohti ennen synnytystä tämän vuoden teemojaan.

“Pääteemana on olla enemmän perheen ja ystävien kanssa, sekä löytää vielä vahvemmin oma itseni. Olla minä, juuri sellaisena kuin olen, välittämättä siitä, mitä muut ajattelevat.

Tänään Marialta tuli myös ihastuttava uusi kappale nimeltään Ihanin pallo jalassa. Kerrassaan mukansatempaavan melodinen ja sanoitukseltaan hurmaava sinkku on oikea hyvän mielen kappale, joka saa hymyn huulille ja tanssijalankin vipatttamaan.

“Mä tykkään kuunnella

kun jokellat

varpaitas suudella

kun kikatat.

Oot maailman ihanin pallo jalassa.

Siksi leijun ilmassa!”

Kuten sanoista voi päätellä, on kuin Maria laulaisi vauvalleen.

Vuoden 2014 tangokuningatar aikoo olla äitiyslomalla kesään saakka. Keikkalavoille hän palaa heinäkuussa 2020 Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

KUUNTELE Maria Tyysterin Ihanin pallo jalassa (säv. sov. Kai Jämsä; san. Kai Jämsä, Minna Immonen) 2020:Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Tilaa Klingelin postimyynnistä upeat ja edulliset tuotteet! Kaikkea naisille ja kotiin.