Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Kuolemansairaan Jorma Kalevin jäähyväiset – katso erikoiskonsertti Kanarialta

Jorma Kalevi Special -video on kuvattu Kanarialla Amgo-tanssiravintolassa. Parantumattomasti sairas Kanarian keisari ammentaa voimaa musiikista.

Julkaistu

@

Parantumattomasti sairas laulaja ja Kanarian keisariksi kutsuttu Suomi-ravintoloitsija Jorma Kalevi, 73,lähettää laulaen hyvästinsä.

“Haluan muistaa Tanssiin.fi:n lukijoita musiikin voimalla”, Jorma sanoo.

“Musiikki on minun voimani” -Jorma Kalevi

“Musiikki on minun voimani ja se, mistä ammennan elämäniloni. Voisi sanoa, että laulaminen pitää minut järjissäni.

→ Lue myös: Jorma Kalevi Seiskassa: “Minulla on vain pari vuotta elinaikaa”

Jorma sairastaa parantumatonta keuhkofibroosia.

“Lääkäri antoi minulle vuoden, pari elinaikaa näillä keuhkoilla. Ihan maksimi on kuulemma viisi vuotta. Se on raaka ja kova tuomio”, laulaja kertoi viime vuoden puolella.

Pientä toivoa uusissa lääkkeissä

Nyt diagnoosi on tarkentunut entisestään ja samalla toive jäljellä olevasta elinajasta lyhentynyt.

“Keuhkoissani ei siis ole juuri yhtään voimaa enää. Ne vetelevät viimeisiään”, Jorma myöntää.

Hyvin sosiaalisena ja iloisena tunnettu Kanarian keisari sanoo, että pieni toive elää uusissa lääkkeissä. Ne voisivat Jorman mukaan antaa “edes vuoden lisää elinaikaa”.

→ Lue myös: Kuolemansairaalta Jorma Kalevilta uusi musiikkivideo: “Laulaminen pitää järjissäni”

Voit katsoa tämän artikkelin lopusta Jorma Kalevi Special: jäähyväiskonsertti Amigo-ravintolasta, Kanariansaarten Playa del Inglésistä.

Video on kuvattu helmikuussa 2020. Jorma pyöritti 1980-luvulta saakka Inglésissä suomalaisten suosimia Amigo– ja Tiffany-tanssiravintoloita.

Jäähyväiskonsertissaan Jorma esittää kaksi kappaletta, toisen komeasti espanjaksi ja toinen taas on edesmenneen Kai Tapanin kaunis sävellys ja teksti Rakastitko mua milloinkaan.


Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!

Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.