Ota yhteyttä

Suurtanssit

Markku Aro yllätettiin – laivayleisö puhkesi onnittelulauluun: ”Sydäntä lämmitti”

”Hienoin syntymäpäivälaulu ikinä”, yllätetty Markku Aro kiitteli Silja Europan lavalla Suurtanssit-risteilyllä. Markku täyttää pian 70 vuotta. Katso video!

Julkaistu

@

Markku Aro koki iloisen ja liikuttavankin hetken eilen sunnuntaina (19.1.20) Suurtanssit-risteilyllä Silja Europalla.

Yökerhon täyteinen yleisö nimittäin järjesti suositun tanssiristeilyn juontajien Eeva Malinin ja Jari Peltomäen johdolla tanssitähdelle yllätyksen: ennen Markun keikan alkua yleisö puhkesi iloiseen Paljon onnea -lauluun. Markku täyttää parin viikon päästä komeasti tasavuosia eli 70 vuotta.

Markun Diesel-orkesteri oli tietysti juonessa mukana ja säesti satapäisen onnittelijajoukon komeaa laulua.

Voit katsoa tunteikkaan videon tämän artikkelin lopusta.

”Nautin esiintymisestä ja keikoista”

Laulajalegendan 70-vuotispäivä on 3. helmikuuta. Mouhijärvellä vuonna 1950 syntynyt laulaja on edelleen erinomaisessa vedossa ja rakastaa keikkailua.

Viime vuonna hän teki elämänsä ensimmäisen, menestyksekkään konserttikiertueen ja juhlisti etukäteen tasavuosiaan.

→ Lue myös: Markku Aro iloitsee juhlakiertueestaan: ”Sanoinkuvaamattoman hieno fiilis” – tuntee itsensä ”poikaseksi”

”Onhan se mahtavaa, kun yleisö yhtyy kertosäkeisiin ja nousee konsertin lopussa seisomaan, taputtaa käsiään ja osoittaa suosiota. Sanoinkuvaamatonta”, Markku päivitteli juhlakiertueensa tunnelmaa.

”Konserttikiertueen tunnelma oli sanoinkuvaamaton”

Lopettamista suosittu laulaja ei ole edes harkinnut vakavissaan.

”Minä nautin esiintymisestä ja keikoilla käymisestä. Keikkailusta on tullut niin oleellinen osa elämääni näiden 50 vuoden aikana. Miten siitä voisi ainakaan kokonaan luopua?”


Uskomaton artistikattaus! Matti ja Teppo, Leif Lindeman sekä Neitoset Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä Europalla 24.5.20. Tule kokemaan ainutkertainen risteilyelämys, alk. vain 36€!

”Hienoin syntymäpäivälaulu ikinä”

Markku esiintyi Diesel-orkesterinsa Suurtanssit-risteilyllä Silja Europalla 19.-20.1.2020. Suurtanssien toisena tähtenä tanssitti Heidi Pakarinen & Karavaani. Suurtanssit risteillään Tallinkin Europalla kerran kuukaudessa.

Tosin Europan helmikuun telakoinnin ja hiihtolomien vuoksi seuraavat Suurtanssit vietetään vasta 8.3., jolloin laivalla tanssittavat Leif Lindeman & Amore sekä Heikki Koskelo & Taivaankaari. Voit varata risteilyn tästä (Ikaalisten Matkatoimisto).

Onnitteluyllätys oli Markulle mieluinen.

”Sydäntä lämmitti kovasti”, yllätetty Markku kiitteli lavalla.

”Hienoin syntymäpäivälaulu ikinä. Ikinä ei ole ollut näin suuri joukkue laulamassa minulle onnea… eikä varmasti koskaan tulekaan. Hienoa!”

KATSO ainutkertainen hetki videolta:


Hulavanne on neljä kertaa kävelyä tehokkaampaa. Kiinteydy ja laihdu! Tilaa nyt painohulavanne tarjoushintaan, alk. 29,90€. Klikkaa ja toimi heti!
Matti ja Teppo, Leif Lindeman & Amore sekä Neitoset! Ainutkertainen risteilyelämys Europalla 24.5.20. Varaa Suomen suurin tanssiristeily tästä, alk. vain 36€.
Lainaa 1000 – 60.000€ ilman vakuuksia tai takaajia Laina-aika 1-12 vuotta. Rahoitushaku.fi tekee lainavertailusta helppoa!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.