Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Neitoset laittaa pillit pussiin – tautitaukoa tammikuulle

Neitoset-orkesteri ilmoitti lopettavansa keikkailun loppuvuodeksi “epävarman tilanteen vuoksi”.

Julkaistu

@

Neitoset ilmoitti tänään tiistaina, että se vetäytyy keikkalavoilta loppvuoden ajaksi.

Syynä on yhä kiihtyvä koronapandemia ja siihen liittyvät rajoitukset. Artistien keikkamahdollisuudet ovat vähentyneet, kun yhä useampi tanssipaikka on joutunut joko sulkemaan ovensa kokonaan tai muuten rajoittamaan toimintaansa.

Tällä viikolla myös hotelli Ellivuori Sastamalassa sekä Tanssikeskus Tessu Tampereella ilmoittivat pitävänsä “tautitaukoa” tansseista joulukuun alkuun saakka, ja paikat peruivat useamman keikan.

→ Lue myös: Uudenmaan tanssit jäähylle kolmeksi viikoksi – uusi rajoitus sulkee Ruusulinnan ja Tanhuhovin

Viime perjantaina Tanssiin.fi uutisoi, kuinka Uudellemaalle tuli kolmen viikon tanssikielto. Tunnetut tanssipaikat kuten Ruusulinna ja Tanhuhovi joutuivat lopettamaan tanssien järjestämisen 13.12.20 asti.

Neitoset teki siis tilanteesta oman johtopäätöksensä.

“Vallitsevan epävarman tilanteen vuoksi olemme päättäneet jäädä keikkatauolle vuoden loppuun asti”, suosittu tanssiorkesteri kertoo.

“Tapaamme tammikuussa, jos tilanne sallii”

“Tapaamme tanssien merkeissä taas tammikuussa, mikäli sen hetkinen tilanne sen sallii.”

→ Lue myös: Tanssitähdet tarttuivat Neitoset-solistin haasteeseen: “Ilahdutamme lauluilla vanhuksia” – pihakonsertteja palvelutaloissa

Naismuusikoista koostuva Neitoset voitti tanssorkestereiden SM-tittelin (SMOrk) kesällä 2019. Katso Neitosten kaikki keikat tästä.