Ota yhteyttä

Uutiset

Palsanmäet huutokauppaavat Suvi Karjulan upean Silta yli synkän virran -taulun

Suvi Karjulan Silta yli synkän virran -maalauksen tuotto menee hyväntekeväisyyteen.

Julkaistu

@

Kun iskelmätähdet toukokuussa yhdistivät voimansa ja tekivät kerrassaan hienon version Silta yli synkän virran -klassikosta, tarvittiin hyväntekeväisyyssinglelle myös tyylikäs kansikuva.

Kansikuvan taiteili In the Mood -yhtyeen solisti, tangoprinsessa Suvi Karjula, joka tallensi maalaukseen Kotkan Kaunissaaren hiekkarannalla sijaitsevan laiturin, joka muistuttaa hieman keskeneräistä siltaa.

“Halusin käyttää värejä, jossa on toivoa ja rauhaa”, Suvi kuvaa.

”Kun minulle huikattiin, irtoaisiko maalaus tämän yhteisprojektin singlen kanneksi, aloin miettiä, mikä on se toivo ja turva, josta tämän kappaleen versioimisen idea lähti. Olen saanut toivoa luonnosta ja minulle rakkaitten paikkojen ajattelemisesta.”

→ Lue myös: Vau! Tanssitähtien yhteinen koronavideo on upea: “Kohotamme yhteishenkeä”

Tämä Suvi Karjulan maalaama sinkun kansikuva on nyt kaupan. Kuvassa esiintyy Kotkan Kaunissaaren hiekkarannalla sijaitseva laituri.

→ Lue myös: Aki ja Heli Palsanmäki tykkäävät tanssia: “Vaihtoaskeleella pärjää aina” – katso video

Maalauksen tuotto hyväntekeväisyyteen

Nyt Suvin hieno, 40×40 kokoinen akryyliteos on koko kansan huudettavana. Tv-suosikit Aki ja Heli Palsanmäki huutokauppaavat maalauksen 22.5. pidettävässä huutokaupassa.

Suositusta Suomen Huutokauppakeisari -tv-ohjelmasta tutut Palsanmäet eivät voi koronan vuoksi järjestää perinteistä huutokauppaa Hirvaskankaalla, vaan he pitävät huutokaupansa perjantaisn ennakkotarjousten perusteella. Suvin maalauksesta ja muista huutokaupattavista tavaroista voi jättää tarjouksen täällä.

Silta yli synkän virran -singlen hyväntekeväisyyskohteena on Lastenklinikoiden kummit ry. Kappaleen tuotto ohjataan Kummien pienten lasten hoivaan.

Myös huutokaupattavan maalauksen tuotto menee hyväntekeväisyyteen, Lastenklinikoiden kummit ry:lle.

“Olokee hiljaa ja huutakee”, Suvi kannustaa.

→ Lue myös: Leif Lindeman vääntää tiukasti kauppoja Palsanmäkien kanssa: “Kyllä säikäytti” – katso video

Teemu, Kyösti, Saija, Isto, Marita…

Tanssiin.fi julkaisi uutisen tanssitähtien yhteisestä Silta yli synkän virran -musiikkivideosta viikko sitten, 8. toukokuuta. Juttu on saanut runsaasti huomiota ja tähtien koronaponnistus paljon kiitosta.

Upeasti toteutetulla videolla on mukana lukuisia tanssi-iskelmän vahvoja nimiä: Teemu Roivainen, Kyösti Mäkimattila, Saija Tuupanen, Isto Hiltunen, Marita Taavitsainen, Janne Raappana, Suvi Karjula sekä Jonna Ortju.

Projektin ja kokoonpanon nimenä on Sävelsillanrakentajat. Musikaalisen perustan ja vahvan panoksen sinkkuun on antanut Energia-yhtye.

 
Mahtava VitaePro-tutustumistarjous – kokeile nyt puoleen hintaan
Huima tarjous! Tilaa Seiska nyt kotiisi vain 2,40€ per lehti. Saat nauttia Suomen suosituimmasta tv- ja viihdelehdestä.