Ota yhteyttä

Media

Leif Lindeman vääntää tiukasti kauppoja Palsanmäkien kanssa: “Kyllä säikäytti” – katso video

Kultaa ja krumeluuria on kaupan, kun Aki ja Heli Palsanmäki vääntävät hinnasta Leif Lindemanin kanssa Suomen Huutokauppakeisarin jaksossa. HUOM – juonipaljastus!

Julkaistu

@

Leif Lindeman nähdään tänään tiistaina (7.1.20) televisiossa, kun hän tekee kauppoja supersuositussa Suomen Huutokauppakeisari -ohjelmassa. Leifin tähdittämä jakso tulee Neloselta klo 21.

Suomen tunnetuin huutokauppa-pariskunta Aki ja Heli Palsanmäki joutuivat Leifin kanssa kaupankäynnissä koville. Voit katsoa ennakkovideon Leifin ja Palsanmäkien sanailusta tämän artikkelin lopusta. HUOM! Juonivaroitus – älä lue pidemmälle, jos haluat säästää yllätystä illan tv-jaksoon!

Aki Palsanmäki kertoo tutustuneensa artistiin tämän keikan yhteydessä.

“Oltiin Leifin keikalla ryttyyttämässä” –Aki Palsanmäki

”Viimeksi kun käytiin Hietamalla Kartano Kievarissa ryttyyttämässä, siellä oli esiintymässä Lindemanin Leif. Hän tuli meidän juttusille tauollaan ja keskusteltiin huutokauppa-asioista. Hän kertoi, että hänellä voisi olla myytäviä tuotteita meille”, Aki kertoo.

Aki ja Heli Palsanmäki käyvät tiukkoja hintaneuvotteluja tanssitähti Leif Lindemanin kanssa televisiossa. Kuva: Suomen Huutokaupakeisari / Nelonen.

Sekä Palsanmäet että Leif asuvat Äänekoskella. Palsanmäet ovat innokkaita tanssijoita. He tykkäävät käydä lavatansseissa pyörähtelemässä aina, kun vapaa-aikaa jää – tosin viime vuosina harvemmin työkiireiden takia.

Aki ja Heli kertoivat Tanssiin.fi:n videohaastattelussa, että pariskunnan lempitanssi on valssi ja ”vaihtoaskeleella pärjää aina”.

→ Lue myös: Aki ja Heli Palsanmäki tykkäävät tanssia: “Vaihtoaskeleella pärjää aina” – katso video

Mainos

“Sisustustyyli vaihtui valkoiseen”

Suomen Huutokauppakeisarin jaksossa Leifillä on myynnissä taidetta, haitari ja lukuisia antiikkisia esineitä, mm. peili, kelloja sekä kulhoja. Esineissä korostuvat kultainen värimaailma ja vanhan ajan henki.

”Meillä usein vaihtuu tuo sisustustyyli ja nyt meillä on kotona kaikki valkoista, niin nämä tavarat eivät enää sovi tuonne meidän sisustukseen”, suosittu tanssitähti kertoo.

Leif Lindeman vääntää kauppaa Aki ja Heli Palsanmäen kanssa mm. näistä sangen prameista, kultakehyksisistä maalauksista sekä haitarista. Kuva: Suomen Huutokauppakeisari / Nelonen.

Leif asuu perheensä kanssa Äänekoskella komeassa järvenrantatalossa. Tanssiin.fi vieraili laulajan tiluksilla viime kesänä, kun Leif kaasutteli vesijetillä kotirannassaan ja kertoi hyväntuulisia kesäkuulumisiaan.

Kolmikerroksisen rinnetalon on kuulemma suunnitellut sama arkkitehti kuin tangokuningatar Arja Korisevan talon Toivakassa.

”Näin tarina kertoo. Olemme viihtyneet täällä älyttömän hyvin. Tässä on sähköinen sisäsauna, jota en muista lämmittäneeni moneen kuukauteen. Sen sijaan rannan puusauna lämpiää harva se päivä”, Leif kertoo.

“Olen saunahullu!”

→ Lue myösVIDEO: Leif Lindeman viihtyy saunassa, vesillä ja keikoilla – “lomaa pidän vasta jouluna”

Mainos

“Sinä nostat 50 ja minä lasken 300…”

Aki iskee silmänsä heti Leifillä myynnissä oleviin prameisiin kultakehyksisiin tauluihin.

”En lähde täältä pois ennen kuin nuo kolme isoa taulua on ainakin kyydissä. Olisi mahtava nähdä, onko tuollaisille töille tänä päivänä ostajia ja mikä se hinta voisi olla”, Aki pohtii.

Erityisesti huutokauppakeisaria kiinnostaa myös vuonna 1904 valmistettu ruotsalainen kello.

”Muistan, kun parhaimmillaan tuollaisen kartanokellon myyntihinta on ollut huutokaupassakin 600 euroa”, Aki kertoo.

Huutokauppakeisarilla ja Lindemanilla on vaikeuksia päästä tavaroiden myyntihinnasta yhteisymmärrykseen.

“Tämä ei nyt oikein toimi” -Leif Lindeman hintaväännöstä

”Sinä nostat viisikymppiä hintaa ja minä lasken kolmesataa. Tämä ei nyt oikein toimi. Tonnilla tehdään kaupat”, Lindeman ehdottaa.

”Hullu se on, jos ei puolta tarjoa”, Aki nauraa ja tarjoaa tavaroista 500 euroa.

Huolestunut Aki vetää yllättäen Helin sivummalle

Aki Palsanmäen tarjous ei kuitenkaan kelpaa Leif Lindemanille.

”Lähteekö nuo taulut meidän mukaan vai ei? Pakkohan niiden on lähteä”, Aki huolestuu.

Mainos

Kesken tinkimisen Aki tekee poikkeuksellisen vedon ja pyytää Helin kanssaan kauemmas keskustelemaan.

”Tulepas vähän Heli tänne, täytyy kysellä vielä neuvoja”, Aki sanoo ja vetää Helin sivummalle.

“Mitä tapahtuu? Kyllä säikäytti!” -Leif kaupankäynnin kovuudesta

”Nythän tässä on oikeasti kovat neuvottelut menossa. Mitä tässä nyt oikein tapahtuu? Kyllä se vähän säikäytti!” Leif kommentoi tv-kameralle tilannetta.

Voit katsoa videolta, millaiseen tarjoukseen Aki ja Heli päätyvät…

Huutokauppasivat Leifin muotokuvan

Leif on tuttu vieras Palsanmäkien huutokauppakamarilla. Viime keväänä Aki ja Heli huutokauppasivat Leifistä maalatun muotokuvan.

Hinnaksi tuli varsin hyvä 195 euroa. Maalauksesta saatu tuotto ohjattiin hyväntekeväisyyteen, Leifin toiveesta Ääneskosken syöpäyhdistykselle.

→ Lue myös: Palsanmäet huutokauppaavat Leif Lindemanin muotokuvan – katso

Tuotto meni syöpäyhdistykselle

Suomen Huutokauppakeisari -tv-ohjelmassa ovat vierailleet monet muutkin tutut tanssitähdet.

Muun muassa Nina Åkerman kävi kauppaa marraskuussa 2018 nähdyssä jaksossa upeasta, punaisesta iltapuvustaan, jossa Nina lauloi Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalissa 2015.

→ Lue myös: Näin upean tangopuvun Nina Åkerman myi Palsanmäille- katso

Mainos

Palsanmäet ovat myös innokkaita kesäteatterissa kävijöitä. Viime kesänä (2019) Aki joutui naistähtien yllättämäksi Maitolavan madonnat -esityksessä Ränssin Kievarissa Jyväskylässä.

Meiju Suvas ja Namu-orkesterista tuttu Jonna Ortju lauloivat Akille niin, että huutokauppakeisarin posket punehtuivat…

→ Lue myös: Meiju Suvas ja Jonna Ortju yllättivät Huutokauppakeisarin kesäteatterissa – katso hilpeä video

Edellissuvena Heli ja Aki taas kävivät katsomassa Saija Tuupasen ja Tommi Soidinmäen tähdittämää Hei sir, saako soittaa –musiikkinäytelmää niin ikään Ränssin Kievarissa.

→ Lue lisää: Palsanmäet kehuivat Saija Tuupasta – yhteiskuva