Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Rainer Bollström iloitsee juhlavuodestaan: “Paljon uutta ja hyvää tapahtumassa” – kuuntele hittisinkku

Rainer Bollström on tanssittanut pian 30 vuotta. Orkesteri sai uutta voimaa ja Rainer managerin, luvassa on myös juhlakonsertteja ja -levy.

Julkaistu

@

Rainer Bollström on täynnä tarmoa ja sanoo odottavansa innolla kevään ja kesän keikkoja. Pitkän linjan tanssitähti kertoo laittaneensa lauluhommiaan entistä ammattimaisempaan malliin. Rainer on viihdyttänyt yleisöä jo yli 29 vuoden ajan.

“Olen sopinut Viihdeohjelmat Oy:n ja Onerva Aikion kanssa sopimuksen managerihommista”, Rainer iloitsee Tanssiin.fi:lle.

Aikio on tunnettu tanssi- ja iskelmäalan vaikuttaja, jonka tallissa ovat mm. J. Eskelinen, Aikamiehet, Eija Sinikka ja Ari Lavu.

Rainer taas keikkaili myös kaimansa, iskelmälegenda Rainer Frimanin kanssa. Suositut duo-keikat Raikut lavalla -nimellä loppuivat viime marraskuussa (2019), kun Friman päätti huikean uransa.

→ Lue myös: VIDEO Rainer Frimanin viimeinen keikka: “Kiitos ja hyvästi, pitäkää kiinni musiikista”

“Treenaamme ja huollamme ohjelmistoa”

Rainer Bollström on uusinut myös säestävää orkesteriaan. Graniitti-yhtye on saanut uutta voimaa. Rumpalina on aloittanut mm. tangokuningas Kari Piirosta säestänyt Sami Niemelä ja kitaristina itseään Reijo Taipaleen kanssa keikkaillut Mika Jansen.

“Vielä helmikuu ollaan tarkasti huoltamassa ohjelmistoa treenikämpillä. Nyt on harvinaista, että koko minun systeemissäni kaikki mukana olevat laulaa illan aikana omaa ohjelmistoaan”, Rainer kertoo.

Syksyllä juhlakonsertteja

“Ohjelmistoni lavoille koostuu niin omista kappaleista kuin esimerkiksi Taipaleen Reijon, Kari Tapion ja Olavi Virran helmistä. Vain hittibiiseistä. Ja myös ikäjakauman sekä esiintymispaikan mukaan tietysti mennään.”Bollströmin mukaan keikat alkaa maaliskuusta alkaen.

“Syksyllä olisi tarkoitus tehdä 4-6 konserttiakin nimellä Tummat tunteet.”

Konsertit ovat ensimakua hänen 30-vuotistaitelijajuhlastaan, jota Rainer aikoo viettä tämän ja ensi vuoden (2021) aikana.

“Olen itse raivannut tieni”

Rainer on itseoppinut lavatähti. Hän kertoi Tanssiin.fi:n haastattelussa elokuussa 2019 tehneensä kovan työn esille pääsemisessä.

“Olen itse raivannut tieni, soitellut lavoille ja luonut suhteita eri suuntiin. Työ on ollut raskasta ja välillä turhauttavaakin, mutta tuottanut myös tulosta. Periksi en ole antanut!”

→ Lue myös: Rainer Bollström on itseoppinut tanssitähti: “Olen tehnyt kauhean työn esille pääsyssä”

Rainer asuu Jyväskylän lähellä Saviossa. Hänen poikansa Henri Bollström, 35, on menestyksekäs raviohjastaja ja Janita-tytär työskentelee parturi-kampaajana Jyväskylässä.

Juhlalevyn sinkut soineet hyvin

30-vuotista uraansa Rainer Bollström aikoo juhlistaa myös juhlalevyllä. Levyltä on julkaistu jo kaksi sinkku, Surullisen hahmon ritari ja Arrivederci Signorina. Molemmat ovat menestyneet hyvin ja saaneet ilahduttavan paljon radiosoittoa.

Katso Rainer Bollströmin & Graniitin keikat tästä.

KUUNTELE Rainer Bollströmin Arrivederci Signorina (säv. san. Zrinko Tutìc, suom. san. Turkka Mali):


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!


Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!