Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Tässä se on: kuuntele MeLammeloiden historiallinen ja kaunis ensilevytys

Kari Tapion kaunis Hän luottaa huomiseen -kappale pääsi MeLammeloiden uran ensimmäiseksi sinkuksi. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

MeLammelat julkaisi tänään torstaina (16.7.20) uransa ensimmäisen singlen. Historiallinen kappale on nimeltään Hän luottaa huomiseen. Kaunis ja tanssittava sinkku rullaa vaivattomasti solisti Jussi Lammelan ammattitaitoisesesti laulamana.

Hän luottaa huomiseen on käännöskappale, jonka levytti ensi kerran suomeksi Kari Tapio vuonna 1981.

→ Lue myös: MeLammeloiden Jussi: “Tangoon ei istu kahden metrin turvaväli” – ensikuva uudesta orkesterista

“Pian tämän perään meiltä tulee toinen single, jossa Pekka tulkitsee kappaleen Muistojeni bolero“, Jussi Lammela kertoo.

Jussi viittaa Pekkaniskan Pojista tuttuun Pekka Kuorikoskeen, joka soittaa uudessa kokoonpanossa koskettimia ja myös viulua. Paljon keskestelua herättäneen uuden orkesteirn muut jäsenet ovat Kari Vehkaluoto (basso,laulu), Matti Rantatalo (koskettimet,laulu) ja Jan Lindström (kitara,laulu).

“Kaikki herrat ovat kokeneita huippuja niin soittimiensa takana kuin myös lauluhommissa, joten odotan tältä ryhmältä paljon hienoja hetkiä kunhan päästään taas tositoimiin”, Jussi sanoo.

→ Lue myös: Finlandersin jättänyt Jussi Lammela paljastaa: “Perustin uuden orkesterin”

Tältä näyttää MeLammeloiden historiallisen ensisinglen kansi.

“Vielä palo tehdä jotain uutta”

Tanssiin.fi kertoi huhtikuussa, että yllättäen Finlandersin jättänyt Jussi on perustanut uuden orkesterin.

Jo tuolloin Jussi uumoili, että musiikkia on tulossa.

“Kyllä tässä studioon on myös tarkoitus mennä, kun ei ole muutakaan tekemistä. Eli omia singlejä on tulossa”, Jussi suunnitteli keväällä.

“Esitämme tanssiklassikoita, Finlandersin säveliä sekä uutta musiikkia. Seteissä on perinteisiä rytmejä, kuten valssia, tangoa, foxia… Alkukesä on levyttämisen aikaa. Levylle tallentuu mm. Kenny Rogersin ja Kari Tapion tunnetuksi tekemää musiikkia. Päivitettyinä versiona, totta kai.”

“Kun perustin Finlanders-orkesterin vuonna 1984, en osannut aavistaa, millainen menestystarina olisi tulossa. Teimme upeita juttuja yhdessä, ja vaikka kokoonpanot matkan varrella vähän vaihtuivat, aina tuntui, että orkesteri vain parani. Nyt 35:n vuoden jälkeen minulla on kuitenkin vielä paloa tehdä jotain uutta, ja näin uusi orkesteri MeLammelat näki keväällä päivänvalon.”

→ Lue myös: VIDEO: Jussi Lammela iloitsee: 60-vuotislahjaksi Jallu-villasukat ja jättipullo

MeLammelat kiertää jo keikkalavoja