Ota yhteyttä

Media

Heikki Koskelo joutuu oikeuteen – vakuuttaa syyttömyyttään puolisonsa pahoinpitelyyn

Helsingin käräjäoikeus on vahvistanut, että tapaus etenee käräjille.

Julkaistu

@

Heikki Koskelo joutuu vastaamaan syytteeseen pahoinpitelystä. Tanssitähden tilanteesta uutisoi ensimmäisenä Seiska. Helsingin käräjäoikeus vahvistaa asianomistajaksi Heikin avopuolison Clara Blomqvistin.

Pahoinpitelykäräjille ei vielä ole määrätty istuntopäivää.

Oikeusjuttu liittyy viime vuoden (2019) tammikuun tapahtumiin.

→ Lue myös: Tanssitähdistä kohujuttuja Seiskassa: Saija Tuupasella suhde, Heikki Koskelosta rikosilmoitus

Tanssikouluyrittäjänä tunnettu Blomqvist vahvisti tuolloin tehneensä rikosilmoituksen tangoprinssistä ja ”käyneensä poliisikuulusteluissa”. Epäilty pahoinpitely liittyy pariskunnan rajuun yölliseen riitaan Helsingissä.

Heikki: “Olen roikkunut löysässä hirressä”

Sittemmin Clara tuli katumapäälle ja pariskunta on jatkanut yhdessäoloa.

“Seiska uutisoi tänään rypyistä rakkaudessani. Päällimmäisenä tunteena suuri häpeä. Normaalisti parisuhteen riidat jäävät pariskunnan välisiksi, mutta jos elät julkisuudessa niin niistä saa tietää koko kansa”, Blomqvist kirjoitti Facebookissa 2019.

→ Lue myös: Clara Blomqvist: “Satutin Heikkiä rikosilmoituksellani enemmän kuin hän minua”

Heikki Koskelo vakuuttaa tämän päivän (17.7.20) Iltalehdessä syyttömyyttään.

“Tätä väitettyä pahoinpitelyä ei ole koskaan tapahtunut, olen syytön. Siellä käräjillä saavat sitten käsitellä asiaa ihan rauhassa”, Heikki toteaa jutussa.

“En ala yksityiskohtaisemmin kommentoimaan sitä mitä on tapahtunut, mutta paljon vääryyksiä tässä on. Olen roikkunut löysässä hirressä parisen vuotta. Tässä on maine ja ura saaneet aikamoista kyytiä, vaikka työ- ja yksityiselämä ovat kaksi eri asiaa.”

Clara: “Tunnen itseni tyhmäksi”

Blomqvistin ja Koskelon suhdetta on seurattu julkisuudessa, ja he ovat antaneet muun muassa yhteishaastatteluja medioille.

Suhde on ollut täynnä käänteitä. Tammikuussa uutisoitiin Heikin ja Claran menneen kihloihin, mutta laulaja ehätti kiistämään ilouutisen.

“Totean, että kihlauksemme on päättynyt jo vuoden 2019 aikana ja kihlausta ei ole uusittu. En ole kihloissa Clara Blomqvistin kanssa”, Heikki vakuutti.

→ Lue myös: Clara Blomqvist kohusuhteestaan Heikki Koskeloon: “Tunnen itseni tyhmäksi ja petetyksi”

Itsensä petetyksi tuntenut Clara jakoi puolestaan omia tuntemuksiaan.

“Luoja miten tyhmäksi itseni tunnen! Tyhmäksi, rakastuneeksi, ja monta kertaa petetyksi.. Vaikka kosinta oli kaunis ja sormuksen otin vastaan onnellisena, tajusin myöhemmin millaisen virheen olin tehnyt”, Clara Blomqvist kirjoitti Facebookissa tammikuussa 2020.

”Vaikka mä olen vielä täynnä typerää rakkautta ja alistamalla luotua riippuvuutta, mulle on valtava helpotus kun nää kulissit murtuu ja voin edes yrittää aloittaa turvallisemman elämän.”

“Mulle on moni sanonut etten saa puhua näistä kun olen julkisuudessa. Olen itseasissa miettinyt ihan päinvastoin. Koska vaikeimpia hetkinä mua auttoi uskomaan parempaan tulevaisuuteen juuri toisten samaa kokeneiden naisten tarinat.”

Heinäkuussa taas yhdessä nuotiolla

Suhde meni jäähylle ja Claran kerrottiin hakeneen helmikuussa lähestymiskieltokin Heikille, mutta välit lämpenivät ilmeisesti taas koronakevään tullen uudelleen. Heinäkuussa Heikki ja Clara nähtiin yhdessä laulajan kotiseudulla Kajaanissa.

Facebookissa julkaistussa kuvassa he istuvat paljaat jalat yhdessä nuotion äärellä. Saatesanat kertovat tulisesta romanssista: rakkausroihu.

Päivitys on nyttemmin poistettu sekä Heikin että Claran sivuilta.

Clara Blomqvist ja Heikki Koskelo julkaisivat 12.7. yhteistuokion nuotiolta Facebookissa. Päivitys ja kuva on nyttemmin poistettu molempien sivuilta.

Heikki Koskelo keikkailee Taivaankaari-orkesterinsa kanssa.


Osallistu arvontaan ja Voita 1000 € polttoainetta. Klikkaa heti tästä!
Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Häikäisevät hinnat! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse kaupan päälle upea tilaajalahja tai lisälehdet!
Kärsitkö hiustenlähdöstä? Provexin voi auttaa. Kokeile nyt Provexinia –50% kampanjahintaan!