Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Viking Linen kaikki alukset palaavat merille – tanssit alkavat elokuussa

Paluu normaaliin on alkanut. Viking Linen kaikki laivat alkavat taas risteillä 2.7. ja elo-syyskuun laivatansseissa viihdyttävät mm. Matti ja Teppo sekä Souvarit.

Julkaistu

@

M/S Mariella. Kuva: Viking Line.

Paluu normaaliin on alkanut.

Viking Linen kaikki seitsemän alusta palaavat 2.7. alkaen matkustajaliikenteeseen.

M/S Amorella ja M/S Viking Grace liikennöivät Turku‒Ahvenanmaa‒Tukholma-reitillä, M/S Gabriella Helsinki‒Ahvenanmaa-reitillä ja M/S Rosella Maarianhamina‒Kapellskär-reitillä. M/S Cinderella liikennöi jälleen Tukholma‒Maarianhamina-reitillä, lisäksi alus tekee useita erikoisristeilyjä Tukholmasta Visbyhyn elo-syyskuun aikana.

M/S Mariella täydentää M/S Viking XPRS:n normaalia Helsinki‒Tallinna-aikataulua neljällä päivittäisellä vuorolla heinäkuun alusta 9. elokuuta saakka. Tämä tarkoittaa, että Viking Linella on tänä kesänä Helsinki‒Tallinna-reitillä enemmän lähtöjä kuin koskaan aiemmin. Päivämatkalle voi lähteä aikaisella aamuvuorolla ja kotiin palata iltavuorolla, jolloin Tallinnassa jää runsaasti aikaa maissa. Näin myös reittimatkustajille on tarjolla paljon vuoroja.

“Lähimatkailu vetää jälleen”

Matkustajamäärät ovat kasvussa ja kesä on lisännyt odotetusti matkojen kysyntää.

“On ilo nähdä ihmisten palaavan laivoillemme. Monipuolinen aikataulutarjontamme on otettu ilolla vastaan matkustajiemme keskuudessa. Lähimatkailu vetää jälleen ja uskomme, että kesästä tulee vilkas”, Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander kertoo.

Kun pandemiatilanne keväällä hetkellisesti rajoitti ihmisten matkustamista, Viking Linen laivat kuljettivat Suomen huoltovarmuuden kannalta elintärkeää rahtia.

Laivamatkailu on ollut koronan kourissa maaliskuusta saakka. Esimerkiksi kaikki esiintyjät peruttiin maaliskuun puolivälissä.

→ Lue myös: Tallink ja Viking Line peruvat kaikki artistit laivoiltaan – Europa lopettaa liikennöinnin kokonaan

Matti ja Teppo tanssittavat Gracella

Viking Linen laivoilla pääsee tanssimaan nimiartistien tahtiin taas elokuussa. Vartustamon viralllisen viihdekalenterin mukaan kaikilla aluksilla palataan normaaliin viihdetarjontaan ma 10.8. alkaen.

Luvassa on paljon tuttuja suosikkinimiä: tanssittamassa ovat mm. Leif Lindeman, Kyösti Mäkimattila, Heidi Pakarinen, Charles Plogman, Kari Vepsä, Tommi Soidinmäki, Finlanders, Pekkaniskan Pojat, Paula Koivuniemi, Eija Kantola

Lasse Hoikka & Souvarit keikkailevat Viking Gracella 27.-29.9. Tekevätpä Matti ja Teppoikin laivakeikan: he tähdittävät risteilyä Gracella 1.-2.9.

Viking Linen tanssikeikat syyskuun loppuun saakka löytyvät Tanssiin.fi:n juuri päivitetystä keikkakalenterista.

Katso tästä keikkakalenterit: Grace, Amorella, Gabriella, Mariella ja XPRS.

TallinkSilja ja Eckerö Line eivät vielä ole ilmoittaneet omien laivojensa viihteestä ja tanssien alkamisesta.


Suosittu VitaePro ravintolisä nyt -50% - hyödynnä tutustumistarjous
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.