Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Uittamo avaa ovensa pitkän odotuksen jälkeen: luvassa kesäkonsertteja ja tansseja

Uittamon lava Turussa avaa ovensa jo kesäkuun lopulla. Heinäkuussa nautitaan konserteista ja elokuussa tanssitaan​.

Julkaistu

@

Uittamon lava Turussa avaa ovensa jo kesäkuun lopulla. Heinäkuussa nautitaan konserteista ja elokuussa tanssitaan​.

Tunnelmallisen rantalavan tiedotteessa todetaan, että “Suomen hallituksen ja AVIn päätöksillä emme tanssi vielä heinäkuussa, mutta herätämme Uittamon eloon kesäkonserttien sarjalla”. Elokuussa alkavat jälleen suositut tanssi-illat.

Ohjelmatoimisto MagnumLive järjestää kesäkonserttien sarjan kesäteattereissa ja tanssilavoilla. Iskelmäkonserteissa esiintyvät suositut Milana Misic, Teijo Lindström, Amadeus Lundberg, Saija Tuupanen ja Mikael Konttinen.

Elokuussa Uittamon tanssikauden aloittaa sunnuntaina 2.8. kestotähti Saija Tuupanen. Muut esiintyjät julkaistaan heinäkuun alussa.

Milana ja Teijo Kesällä kerran -konsertissa

Milana Misicin ja Teijo Lindströmin Kesällä kerran -konsertissa artistit taikovat nostalgisen musiikkisillan menneisiin hitteihin ja nykyajan kauniisiin kappaleisiin. Mukana on musiikin koko tunneskaala rakkaudesta mustasukkaisuuteen ja ikuiseen ikävään. Suomalaista hassuttelua ja aurinkoista tunnelmaa.

Konsertissa kuullaan herkkiä balladeja, tulista tangoa, suuria tunteita ja iloista kesämieltä. Toivo Kärjen mestariteoksia, Carolaa, Katri Helenaa ja jopa Abbaa.

Su 28.06. Milana Misic & Teijo Lindström – Kesällä kerran
Turku, Uittamo Paviljonki, klo 15. Liput voit ostaa tästä.

Lisäksi Kesällä kerran viihdyttää Kulttuurikeskus Skantzissa Karvialla la 27.6. klo 16 sekä Ränssin kievarissa Jyväskylän Kuikassa la 12.7. klo 15.

→ Lue myös: Teijo Lindström kiemurteli kehuista tv-sohvalla: “Olet niin hyvä tyyppi” – katso haastattelu

Amadeus viihdyttää romanttisesti heinäkonsertissa

Amadeus Lundbergin kesäkonsertti on täynnä aurinkoa ja romanttisia sadepilviä. Kaunista ja herkkää tulkintaa ja meneviä romanimusiikin helmiä niin kuin vain Amadeus sen osaa. Myös räväkkyyttä tähän musiikkihetkeen on saatu mahtumaan kesäisten rytmien saattelemana.

Mukana on myös tunnelmapaloja ja nostalgiahittejä artistin omilta albumeilta.

Su 12.07. Amadeus Lundberg -kesäkonsertti
Turku, Uittamo Paviljonki, klo 15

Lisäksi Amadeus konsertoi Kulttuurikeskus Skantzissa Karvialla la 11.7. klo 16 (liput tästä).

→ Lue myösItkuvaroitus! Amadeus Lundberg julkaisi herkän viisun: “Kuin kohtalo, tässä elämäntilanteessa

Saijan ja Mikaelin Suvi-Suomi soi

Saija Tuupasen & Mikael Konttisen Suvi-Suomi soi -konsertissa liidetään poikkeusajan kunniaksi valon, ilon ja hyvänmielen musiikkihetkeen. Konsertissa kuullaan tuttuja kotimaisia iskelmähelmiä ja Suomi-klassikoita.

Saija ja Mikael saattavat innostaa yleisön vaikkapa hersyvään yhteislauluun.

Su 26.07. Saija Tuupanen & Mikael Konttinen – Suvi-Suomi Soi
Turku, Uittamo Paviljonki, klo 15

Lisäksi Suvi-Soimi soi Ränssin kievarissa Jyväskylän Kuikassa su 19.7. klo 15 (liput tästä) sekä Kulttuurikeskus Skantzissa Karvialla la 25.7. klo 16.

→ Lue myös: VIDEO: Saija Tuupanen lohduttaa musiikilla – katso uusi, upea tangotulkinta

Koronaohjeita noudatetaan

Hallituksen ohjeiden mukaan pienten konserttien järjestäminen on siis kesällä sallittua tietyin turvaehdoin. MagnumLive toimii tapahtumissa vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten antamia Covid-19-pandemiaan liittyviä turvallisuusohjeita.

Konsertteihin otetaan rajoitettu määrä asiakkaita ja tapahtuma ja istumapaikkojen väliin jätetään tilaa. Paikoilla on myös käsidesinfiointipisteitä.

 Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!