Ota yhteyttä

Media

Seura: Arja Koriseva remontoi vanhemmilleen rantasaunan: “Tässä on teille oma kesäpaikka”

Kaikkein aikojen tangokuningattareksi äänestetty Arja Koriseva ei antanut koronan lannistaa. Lue!

Julkaistu

@

Kuva: Anne Yrjänä.

Arja Koriseva kertoo tuoreen Seura-lehden haastattelussa, ettei lannistunut koronapandemian edessä.

“Kun on tehnyt näin pitkän uran, tiedän, että vuosi on aika lyhyt aika. Työt jatkuvat – siihen olen aina luottanut”, Arja sanoo.

”Asenteeni on, että helpolla en periksi anna! Se on minulla geeneissä: vanhempani ovat ohjeistaneet valoisaan elämänkatsomukseen. Kun on ollut vaikeaa, aina on löytynyt halua mennä eteenpäin sen sijaan, että olisi jäänyt rämpimään surussa.”

Vuoden 1989 tangokuningatar vietti viime vuonna uransa 30-vuotisjuhlaa.

→ Lue myös: Arja Koriseva tunnelmoi juhlalevyllään – näin soivat Enkelin silmin ja Nocturne akustisesti

Raivasi koronakeväällä pusikkoa

Arja on aiemmin kertonut innostuneensa yllättäen metsän raivaamisesta moottorisahalla.

“Ostin metsurin vaatteet, kaikki viimeisen päälle… ja nyt laitan raivaussahan kuntoon ja otan sellaisen kevyemmän moottorisahan ja sitten alkaa perämetsä kaatua! Kohta rytisee!” Arja suunnitteli syyskuussa 2019.

→ Lue myös: Arja Koriseva yllätti tv:ssä – paljasti ryhtyneensä metsuriksi: “Kohta rytisee”

Touhukas tanssitähti toteuttukin lupauksensa ja koronakeväänä pusikkoa on kotikulmilta kaatunut. Miehensä Pekka Karmalan kanssa he myös  peruskorjasivat Arjan vanhemmille vanhan rantasaunan omalta rantatontilta.

”Korona-aikana iskä ja äiti eivät päässeet mihinkään. Äitienpäivänä noudimme heidät sokkona ja sanoimme, että tässä on teille oma kesäpaikka! Nyt he ovat vieneet asuntovaununsa sinne, jotta voivat nukkuakin siellä.”

”Nyt kun en voi mennä tanssilavoille esiintymään, minulla on ollut mahdollisuus nauttia kesästä aivan eri tavalla. Sitten minulla on taas voimaa, energiaa ja intoa, kun alkusyksystä alkaa työtohinat.”

→ Lue myös: Arja Koriseva saunoi tv-tähti Miko Kekäläisen kanssa –  katso kuvat

“Haluaisin iloisen ja humoristisen biisin”

Arja kertoo haaveilevansa roolista Suomen omana tangolähettiläänä. Toiveissa on myös mollivoitoisten kappaleiden sijaan päästä levyttämään iloisempia duuri-iskelmiä.

”Nyt haluaisin itselleni iloisen ja humoristisen biisin; olen laulanut pitkään kappaleita Enkeleitä yövuorossa ja Majakanvartija. Seuraavaksi haluaisin laulaa suomalaista rillumarei-musiikkia! Se, että ihmiset saa nauramaan, on hieno hetki ja tärkeä tunnetila.”

Arja äänestettiin kaikkien aikojen tangokuningattareksi

Seuran lukijat äänestivät Arjan kaikkien aikojen tangokuningattareksi. Toiseksi eniten ääniä sai Saija Tuupanen ja kolmanneksi eniten Eija Kantola.

Kaikkien aikojen tangokuninkaaksi lehden lukijat äänestivät Jari Sillanpään. Kyösti Mäkimattila tuli toiseksi ja edesmennyt Sauli Lehtonen pronssille.

”Olen saanut tehdä uraani omalla tavallani, omana itsenäni – ja siitä on tykätty”, Arja Koriseva summaa suosionsa salaisuutta Seurassa.

Arja palaa keikkalavoille taas elokuussa. 8.8 hän laulattaa taidekeskus Salmelassa Mäntyharjulla yhdessä Mikael Konttisen kanssa. Syyskuussa Arja ja luottosäestäjä Minna Lintukangas konsertoivat Lapin kappeleissa.

Katso Arja Korisevan keikat tästä.


Voita 1000€ lahjakortti haluamaasi ruokakauppaan. Osallistu arvontaan heti, klikkaa tästä!
Tuplasti katsottavaa. Elisa Viihde Aitio + Viaplay Leffat & Sarjat. Koodilla AITIOETU nyt 1kk ilmainen kokeilu!
Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Kärsitkö hiustenlähdöstä? Provexin voi auttaa. Kokeile nyt Provexinia –50% kampanjahintaan!