Juhannus tanssitähtien silmin: Yleisöennätyksiä, kukkojen hoitoa, iloa – ja varastettu hauki

Juhannus tanssitähtien silmin: Yleisöennätyksiä, kukkojen hoitoa, iloa – ja varastettu hauki

Juhannus tanssitähtien silmin: Yleisöennätyksiä, kukkojen hoitoa, iloa – ja varastettu hauki

Juhannus on tanssitähtien juhlaa ja kiireisintä keikka-aikaa. Kaikki kynnelle kykenevät orkesterit keikkailevat juhannuksena ympäri Suomen ja ilahduttavasti tänäkin juhannuksena kansaa on lavoilla riittänyt.

Kokosimme viihdyttävän katsauksen, miltä juhannus 2019 näytti tanssitähtien silmin. Mukana on ymmärrettävästi vain osa suomalaisia viihdyttävistä tanssittajista.

Vielä tänään sunnuntainakin tansseja järjestetään monissa paikoin – katso koko Suomen tanssikeikat kätevästi yhdestä paikkaa, Päivän keikat -listauksesta.

Palkkio luvassa hauesta

Marko Maunuksela oli ihastuksissaan haminalaisen Turkian lavan keikan jälkeen. Marko & Jukka -duo keräsi ennätysyleisön.

“Lipunmyynti lopetettiin kun 1200 henkeä oli sisässä. Porttien taakse jäi vielä muutama sata tyyppiä viettämään iltaa ilman lippua, koska sisälle ei enää mahtunut”, Marko kertoo.

“Alue yöllä kuin hurjan festariviikonlopun jäljiltä!”

…mutta Turkian lavan yleisömeressä Markolle ja Jukalle kävi harmillinen takaisku, kun heidän pehmo-haukensa katosi. Sitä etsitään nyt palkkion voimin:

 

Lasse Hoikka & Souvarit täyttivät Jormuan lavan lauantaina. Suosikkiorkesteri ihasteli hurjan yleisömäärän lisäksi vanhan laulajakolleegan kohtaamista.

“Oli mukava tavata Eija-Sinikka pitkästä aikaa”, Souvarit fiilisteli:


Finlandersin 35-v. juhlakonsertit laivalla sekä Souvarit ja Pekkaniskan Pojat. Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11. Varaa heti!

Teemu Harjukari keikkaili torstaina Jenkkapirtillä Saija Tuupasen ja Kake Randelinin kanssa:

“Olipa nastaa nähdä paljon tuttuja superhyvillä juhannusfiiliksillä, sekä tanssilattialla , että myöskin ”lauteitten”(esiintymislavan) puolella”, Taivaanrannanmaalarit-orkestrinsa kanssa keikkaileva Teemu hersyi.

 

Taikakuu esiintyi Kyösti Mäkimattilan & Varjokuvan sekä Komioiden kanssa Valasrannassa juhannuslauantaina. Yleisöä oli kertakaikkisen valtavasti:

Antti Ahopelto & Etiketti ihastuttivat Salamakallion lavalla:

“Teistä tykättiin kovasti ja teitte tunnelmallisen illan. Kiva, että saatiin teidät tänne! Ja teitä toivottiin moneen otteeseen uudelleen”, Salamakallio viestittää.

 

Pasi Kivimäki & NYT olivat täynnä tarmoa juhannuksen Laitakarin ja Hämyslavan keikkojensa jälkeen.

“Tanssijoita oli tosi mukavasti liikkeellä. Tästä on hyvä jatkaa tangomatkaa Seinäjoelle”, Pasi iloitsi.

Jonna Ortju puolestaan oli riemuissaan, kun hänen ohjaamansa Maitolavan madonnat -musiikkikomedia jyväskyläläisessä Ränssin kievarissa näki ensi-iltansa juhannusaattona – ja tuore teatteriarvio Keskisuomalainen-lehdessä oli sangen suopea.

Hulvattomassa ilottelussa näyttelevät Jonnan lisäksi mm. tangokuningas Teijo Lindström, Markku Uhlbäck ja Meiju Suvas.

“Kiitollinen, onnellinen, sanaton, pökissä, itkupilli, hymyhuuli ja sydän täynnä iloa”, Jonna tuuletti.

Teijo Lindström oli myös fiiliksissä onnistuneen ensi-illan jälkeen.

“Suomen kesä parhaimmillaan ja täpötäysi katsomo!”


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita.. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita! Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut.

 

Teemu Roivainen ja Energia-orkesteri olivat liekeissä Vehkakosken rantalavalla juhannuslauantaina. Lavafiilis ja -ilmeet olivat sen mukaiset:

Anne Mattilan perinteinen juhannusaaton konsertti omalla taidekahvilalla Karviassa onnistui yli odotusten, ja ilta oli loppuunmyyty. Esiintymässä oli myös FBI-beat:

Kari Hirvonen oli täynnä kiitollisuutta. Kari keikkaili ensimmäisen juhannuksensa uuden Onnentähti-orkestrin kanssa, ja palaute oli kautta linjan ylistävää.

Benjamin Enroth keikkaili juhannusaattona Veijarit-orkesterin kera Suukosken keitaalla:

“Aivan mahtava fiilis, kun pääsee ekaa kertaa näyttäytymään tanssipaikkaan ja illan päätteeksi saadaan kuulla, että ollaan onnistuttu yllättämään positiivisesti” ,Benjamin iloitsi.

Laulaja kävi lauantaina äkkihälytyksellä laulamassa myös Aki Samulin  & Loven keikalla Ristiinan Metsälinnassa, kun Loven vakisolisti Tino Ahlgen oli laivalla.

Oman maatilan Pukkilasta ostanut Aki Samuli on ottanut maatilan isännät hommat vakavasti, niin kuin pitääkin: ennen juhannuskeikoille lähtöä pitää kukot hoitaa ja eläimet syöttää (kukot ovat nimeltään Marko ja Jukka… Akilla on myös kissanpennut nimeltään Aino ja Saana):

Tangokuningattaret Johanna Pakonen ja Saija Tuupanen poseerasivat kauniissa juhannusseppeleissä:

 
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).

 

Tykkää ja jaa:

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE