Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Kaija Lustilan odotettu sinkku julki: “Koko levy tulee ensi kuussa”

“Tästä upeasta balladista tykätään keikoilla paljon”, Kaija Lustila kuvaa Yksin-sinkkuaan. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Kaija Lustila julkaisi tänään perjantaina (24.1.20) kauan odotettua ja paljon toivottua uutta musiikkia. Kappale Yksin on singlelohkaisu tulevalta, helmikuun puolella julkaistavalta kokonaiselta albumilta Kaija Lustila Parhaat.

Yksin-kappale on ruotsalaisen Carola Standertskjöldin vuonna 1972 ensilevyttämä upea balladi, jonka on säveltänyt Nacke Johansson ja teksti on Vexi Salmen.

“Tästä laulusta tykätään paljon”

“Lauluun on hienon uuden sovituksen tehnyt Jari Puhakka. Tämä kyseinen kappale on jo pitkään kypsynyt ajatuksissani niin että haluaisin sen levyttää, olenhan sitä laulua esittänyt keikoillani ja siitä tykätään paljon. Ajankohta tälle tuntui nyt oikealta ja tässä se nyt on kaikkien kuultavana ja tanssittavana”, iloinen Kaija hehkuttaa.

Voit kuunnella kauniin uutuuskappaleen tämän artikkelin lopusta.

Musiikkivideo Espanjan auringossa

Yksin-kappale herätti heti suuria tunteita ja uusia ideoita. Tällä kertaa päätettiin kokeilla myös musiikkivideon tekemistä.

Halusin tehdä videon mahdollisimman neutraalisti ja uskottavasti. Oikea kuvauspaikka sille löytyi meren rannalla, upealla Fuerteventuran saarella Espanjassa”, Kaija kuvailee.

Sinkun ja uuden levyn laadustakaan ei ole tingitty,  sillä asialla ovat olleet Suomen ykkösmuusikot sekä äänittäjänä Toni Nuotio.“Olen iloinen hassuttelija”

Kaija Lustila on pitkän linjan tanssi-iskelmäartisti, joka on esiintynyt Suomen huvipaikoilla jo yli 30 vuotta. Kaija loi tavaramerkkinsä Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailussa 2009 esittämästään Näiden tähtien alla -laulusta.

“Kokemukseni näkyy tulkinnoissa”

Yleisö on toivonut kovasti Kaijalta uutta musiikkia ja kaikessa rauhassa sitä onkin työstetty. Vuonna 2018 julkaistiin maistiaisina vauhdikas Tule mun luo (säv. ja san. Aki Sirkesalo).

→ Lue myös: Kaija Lustila julkaisi menevän tanssihitin – kuuntele

“Olen tukevasti jalat maassa seisova, iloinen hassuttelija, ystävällinen, kunnianhimoinen ja tunteellinen. Uskon, että kokemukseni näkyy tulkinnoissa ja viihdyttämisessä”, Kaija kertoi taannoin Tanssiin.fi:lle.

Maaliskuussa Kaija on mukana Suomalainen Tango -konserttikiertueella, jolla kurkistellaan suomalaisen tangon juurille, sen aarrearkkuun. Konsertissa kuullaan ne ikimuistoiset suomalaiset tangot, jotka ovat juurtuneet vuosikymmenien aikana suomalaisten sieluihin ja sydämiin.

Kiertuetta tähdittävät Kaijan lisäksi tangokuninkaalliset Heidi Pakarinen, Teuvo Oinas ja Jarno Kokko.

→ Lue myös: Tangokiertueella palautetaan suomalaisen tangon kunnia: “Korkea aika toimia”

Laihdutti 17 kiloa

Kaija kertoi viime syyskuussa Tanssiin.fi:n videohaastattelussa tehneensä elämäntaparemontin.

“Tein pikku hiljaa elämäntapamuutoksen. Ei suinkaan niin, että kaikki heti kerralla, kuten yleensä teen, vaan hitaasti pieniä asioita muuttamalla. Se alkoi tehota, ja nyt olen puolessatoista vuodessa keventynyt 17 kiloa.”

→ Lue myösVIDEO: Kaija Lustila muutti elämäntapojaan: “Laihduin 17 kg” – lapsenlapset ja liikunta iloina

Katso Kaija Lustilan keikat tästä.

 

KUUNTELE Kaija Lustilan Yksin (säv. Nacke Johansson, san. Vexi Salmi, sov. Jari Puhakka) 2020:


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!

Hoida raha-asiasi fiksusti - kilpailuta lainasi maksutta. Zmarta auttaa!
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).