Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Syöpään kuolleelle Jarmo Pelliselle muistotanssit – tähdet mukana tukemassa

Seniori tangokuningas Jarmo Pellinen menehtyi vatsasyöpään maaliskuussa 2019. Aavehallin muistotansseissa häntä kunnioitetaan Marco Lundbergin ja Risto Nevalan johdolla.

Julkaistu

@

Laulaja ja Seniori tangokuningas Jarmo Pellisen kuolemasta tulee maaliskuussa kuluneeksi vuosi. Vatsasyöpää sairastanut Jarmo menehtyi 24.3.2019.

Pidetyn laulajan ja aktiivisen tanssimusiikin edistäjän muistoa kunnioitetaan Vierumäen Aavehallilla perjantaina 20. maaliskuuta 2020, kun lavalla järjestetään Jarmo Pellisen muistotanssit. Tansseissa on hieno artistikattaus, sillä lavalle nousevat tangokuninkaat Marco Lundberg ja Risto Nevala sekä Harri Nuutinen& Tanssin taika ja Raisa Laine.

Järjestäjän mukaan artistit lähtivät tansseihin täydellä sydämellä ja halusivat olla mukana kunnioittamassa Jarmon muistoa.

→ Lue myös: Jarmo Pellinen on menehtynyt – sai kuolla omaan kotiinsa 

Mainos

Tukitansseissa kyyneliä ja suuria tunteita

Aavehalli oli Jarmolle läheinen paikka, sillä hän järjesti siellä vuosia suosittuja tiistain päivätansseja. Aavehallilla pidettiin myös hänen tukitanssissa syyskuussa 2018, kun Jarmo jatkoi syöpätaisteluaan ja keräsi varoja syöpähoitoihinsa. Sinnikäs, mutta liian myöhään alkanut taistelu ei lopulta auttanut.

Tukitansseissa esiintyvät tuolloin Kari Hirvonen, Virpi Piippo, Harri Nuutinen & Tanssin taika, Marco Lundberg ja Raisa Laine.

Tuolloin tupa oli täysi ja liikuttunut Jarmo päivitteli, kun Aavehallille tuli satoja ihmisiä osoittamaan tukeaan syöpäsairaalle laulajalle. Myös illan artistit olivat liikuttuneita ja kyyneleitä pyyhittiin sekä lavalla että yleisössä.

”Olet aina mielessämme, Jarmo. Ei mene päiväkään, etten ajattelisi Sinua”, tangokuningas 2003 Kari Hirvonen totesi ja sai Jarmon kyyneliin.

→ Lue myös: Jarmo Pellisen tukitanssit käynnissä: “Olet aina mielessämme”

KATSO videolta Jarmo Pellisen haastattelu Aavehallin Tukitansseista 21.9.2018:

Jarmo sai kuolla omaan sänkyynsä

Jarmo Pellisen sisko Raija Pellinen kertoi Tanssiin.fi:lle huhtikuussa 2019, että he saivat viettää loppuaikoina yhteistä aikaa Jarmon kanssa.

”Jarmo vietti täällä nelisen viikkoa sitten viikonlopun. Naurettiin ja muisteltiin vanhoja, katseltiin kuvia yhdessä ja minä kokkasin hänen lempiruokiaan”, Raija Pellinen sanoi.

“Ehdimme sanoa hyvästit” -Jarmon sisar

”Tiesin, että se oli viimeinen kohtaamisemme. Ehdimme sanoa hyvästit. Veljeni oli lähettänyt ystävälleen viestin, että voi kun pääsisi jo pois tästä elämästä, kun on niin väsynyt.”

→ Lue myös: Syöpään kuoleva Jarmo Pellinen videolla: “Lämmin kiitos tuesta” – kieltäytyi saattohoidosta

Mainos

Jarmo Pellinen sai kuolla omaan kotiinsa. Hän kieltäytyi lähtemästä saattohoitoon, vaan halusi jäädä kotiin.

“Hän menehtyi nukkuessaan omassa sängyssä”, sisar vahvisti kuolinuutisen maaliskuussa 2019 Tanssiin.fi:lle.

Pellistä jäi sisarusten ja muiden omaisten lisäksi kaipaamaan hänen vaimonsa Satu Isberg. Isberg on legendaarisen tangotähti Markus Allanin tytär.

→ Lue myös: Jarmo Pellinen haudan lepoon – sisko: “Ehdimme sanoa hyvästit”

Mainos

Syöpä havaittiin liian myöhään

Jarmo Pellinen kritisoi suomalaista terveydenhoitoa. Hän kertoi, kuinka hänen tapauksessaan kesti puolitoista vuotta ennen kuin syöpädiagnoosi lopulta varmistui.

“Kävin Mäntsälässä 25 kertaa lääkärissä. Lääkärit vain vaihtuivat. Oli virolaista, somalia, nuoria suomalaisia. Kukaan ei ottanut todesta. Yksi määräsi Buranaa. Yksi kirjoitti sentään lähetteen Hyvinkään sairaalaan, missä diagnoosi oli, että ‘terve mies, lähetetään kotiin’”, Pellinen ihmetteli.

“Sain maksaa hengelläni” -Jarmo Pellinen

”Jos olisin heti alusta asti päässyt syöpähoitoihin, tilanteeni olisi paljon parempi. Nyt kesti puolitoista vuotta, ennen kuin syöpädiagnoosini varmistui. Saan maksaa siitä hengelläni.”
Valkeammat hampaat vain 10 minuutissa! Smileo on helppo, turvallinen ja nopea hampaiden valkaisu. Tilaa nyt edullisesti suoraan kotiin!
KIRJA-ALE alkoi! Tuhansia kirjoja alk. 3,90€. AdLibris on nopea ja edullinen.