Ota yhteyttä

Media

Syyttäjä vahvistaa Seiskalle: Heikki Koskeloa syytetään taas naisystävänsä pahoinpitelyistä

Heikki Koskelo joutuu joulukuussa vastaamaan uusiin pahoinpitelysyytteisiin, tällä kertaa Kajaanissa.

Julkaistu

@

Heikki Koskelon vastoinkäymiset jatkuvat.

Tangoprinssi joutuu joulukuussa jälleen oikeuden eteen, tällä kertaa kotikaupungissaan Kajaanissa. Tuoreen Seiska-lehden uutisen mukaan laulajaa syytetään taas on-off-naisystävänsä Clara Blomqvistin pahoinpitelyistä. Uusia epäilyjä on kaksi.

Aiemmin marraskuussa Koskelo ja Blomqvist olivat vastakkain samoissa merkeissä Helsingin käräjäoikeudessa, joka kuitenkin vapautti Heikin syytteistä.

→ Lue myös: Heikki Koskelo joutuu oikeuteen – vakuuttaa syyttömyyttään puolisonsa pahoinpitelyyn

Helsingin käräjäoikeudessa tanssitähteä syytettiin kahdesta pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta tanssialalla hyvin tunnettua Claraa kohtaan. Syyttäjä haki Koskelolle ehdollista vankeutta.

Yhtye kyllästyi ja jätti

Oikeus hylkäsi kaikki kolme syytekohtaa. Tuomion perusteluina oli muun muassa se, ettei näyttönä esitetty muuta kuin asianosaisten kertomukset.

Käräjäoikeuden mukaan sekä Blomqvistin että Koskelon kertomuksia ei voitu lähtökohtaisesti pitää toinen toistaan uskottavampana, ja oikeus kaipasi tukevampaa näyttöä.

→ Lue myös: Taivaankaaren ja Heikki Koskelon tiet erkanevat – taustalla ikävät syyt

Oikeussotkut vaikuttivat kuitenkin myös Heikin töihin: yhdeksän vuoden yhteistyö Taivaankaari-yhtyeen kanssa päättyi äkisti ja kuin seinään. Tietojen mukaan yhtye kyllästyi solistinsa saamaan negatiiviseen mediahuomioon.

Oikeudessa ennen joulua

Heikki Koskelo jäi marraskuussa pidemmälle keikkatauolle ja palaa tämän hetkisen tiedon mukaan lavoille vasta helmikuussa 2021. Uudesta taustayhtyeestä ei vielä ole tietoa.

Mielenrauhaa ei Heikille liene luvassa, sillä tangoprinssi joutuu tiettävästi vielä ennen joulua vastaamaan Kainuun käräjäoikeudessa kahteen pahoinpitelysyytteeseen.  Syyttäjän mukaan Heikki on syyllistynyt perusmuotoiseen pahoinpitelyyn vuonna 2018 ja lievään pahoinpitelyyn heinäkuussa 2020.

Asianomistajana on jälleen Clara Blomqvist.

→ Lue myös: Clara Blomqvist kohusuhteestaan Heikki Koskeloon: “Tunnen itseni tyhmäksi ja petetyksi”

Mitä tapahtui Viking Gracella?

Tapahtumista ensimmäinen olisi Seiskan selvityksen mukaan tapahtunut kaksi vuotta sitten risteilyllä Viking Grace -aluksella. Tuoreempi syyte sijoittuu Kajaaniin.

“Syytettynä on Heikki Koskelo ja asianomistajana Clara Blomqvist. Muuten en voi asiaa suuremmin avata”, kihlakunnansyyttäjä Mari Hiltunen vahvistaa Seiskalle.

Clara on legendaarisen tanssinopettajan, edesmenneen Åke Blomqvistin tytär. Heikki nousi tanssikansan suosioon 2011, kun hän sijoittui Seinäjoen Tangomarkkinoilla toiseksi.

Kajaanilaissyntyinen laulaja oli 2016–17 kihloissa tangokuningatar Heidi Pakarisen kanssa. Koskelolla on neljä lasta.

→ Lue myös: Clara Blomqvist: “Satutin Heikkiä rikosilmoituksellani enemmän kuin hän minua”


Seiska on Suomen suosituin tv- ja viihdelehti! Tilaa nyt huimaan tarjoushintaan vain 2,40€/nro!
Voi paremmin! Tutustu kotimaiseen VitaFresh D-vitamiiniin, nyt alkaen vain 5,95 €! Hyvänmakuinen purutabletti, ilmainen toimitus.
Haaveiletko paremmasta unesta? Kokeile 8hours melatoniinilla: luonnollinen reseptivapaa univalmiste. Klikkaa ja kokeile: SAAT 50% ALENNUKSEN ensimmäisestä paketista!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!