Ota yhteyttä

Media

Yllätys tv:ssä: Saija Tuupanen laulaa yhdessä Saminsa kanssa

Saija Tuupanen ja Sami Hedberg tekevät joulukuussa historiaa television suorassa lähetyksessä. “Biisiä en uskalla paljastaa”, Saija sanoo Tanssiin.fi:lle.

Julkaistu

@

Sami Hedberg ja Saija Tuupanen ovat seurustelleet liki pari vuotta.

Joulukuussa on luvassa harvinaista herkkua ja ainutkertainen tv-hetki, kun tangokuningatar Saija Tuupanen laulaa julkisesti ensimmäistä kertaa avopuolisonsa, stand up -koomikko Sami Hedbergin kanssa.

Rakastavaisten yhteisesiintyminen tapahtuu suorassa lähetyksessä Lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-konsertissa. Konsertti lähetetään suorana MTV3:lla perjantaina 11.12. klo 20 alkaen. Konsertti televisioidaan Kulttuuritalo Martinuksesta Vantaalta. Tänä poikkeuksellisena vuonna konsertti kuvataan ilman yleisöä. Konsertin juontavat Vappu Pimiä ja Jaakko Loikkanen.

Tunnelmallisessa konsertissa kerätään joululahjoituksia lastenklinikoille eri puolilla Suomea, lastentautien tutkimustyöhön sekä lasten ja nuorten mielenterveystyöhön.

Konsertissa kuullaan kauneimpia joululauluja tähtiartistien esittäminä.

Saijan ja Samin lisäksi mukana ovat muun muassa Waltteri Torikka, Eino ja Aapeli, Ilta, Pete Parkkonen, Arja Koriseva, Ida Paul ja Kalle Lindroth sekä Konsta Hietanen.

Konsertin musiikista vastaa Vantaan viihdeorkesteri JouluMielelle-kokoonpanossa. Orkesteria luotsaa kapellimestari Ako Kiiski.

Musiikin lisäksi ohjelmassa kuullaan erilaisia pienten potilaiden potilastarinoita, kuten neljän kuukauden ikäisenä neuroblastooma-diagnoosin saaneen 1-vuotiaan Liinuksen tuoreet kuulumiset, elinsiirron läpikäyneen viisivuotiaan Noelin tarinan. Pääsemme myös tutustumaan, millaista apua 12-vuotias Lilja sai ahdistuneisuushäiriöönsä, ja mitä aivokasvainleikkauksen läpikäyneelle Aleksille kuuluu nyt.

→ Lue myös: VIDEO: Saija Tuupanen lohduttaa musiikilla – katso uusi, upea tangotulkinta

Kappale vielä salaisuus

Saija Tuupanen kertoo Tanssiin.fi:lle, että kappale on vielä salaisuus.

“Biisiä en uskalla paljastaa”, Saija kommentoi salaperäisesti.

Vaikka Sami Hedberg tunnetaankin ennen kaikkea menestyvänä stand up -koomikkona ja näyttelijänä, on hän menestynyt myös laulun saralla. Sami yllätti keväällä MTV3:n Masked Singer -ohjelmassa, jossa hän hurmasi Leijonana ja tulkitsi upeasti muun muassa Con Te Partiró -klassikon.

Hedberg voitti koko ohjelman.

“Olen laulanut elämäni läpi” –Sami Hedberg

“En ole koskaan ottanut esimerkiksi laulutunteja, vaan olen yksinkertaisesti laulanut elämäni läpi ja tykännyt aina musiikista laidasta laitaan”, Sami kertoi Iltalehdessä toukokuussa 2020.

“19-kesäisenä pyrin Teatterikorkeakouluun, ja sain silloin täydet pisteet musiikkiosuudesta.”

“Saija on turvaverkko tähän ammattiin”

Sami ja Saija ovat seurustelleet tammikuusta 2019.

→ Lue myösSaija Tuupanen juhli synttäreitään viikinkikypärässä – Sami-rakas löi noitarumpua

“On ollut tosi hienoa huomata, kuinka paljon voi jakaa ajatuksia ja kokemuksia. Saija on turvaverkko tähän ammattiin ja hänen kanssaan pystyy keskustelemaan vaikka mistä. Meillä on pitkiä keskusteluja iltaisin, rakentavia ja siistejä – ja myös sen punaviinin kanssa”, Sami on kuvaillut.

Avopari asuu Helsingissä.

Saijan fanien iloksi on muuten avattu myös verkkokauppa, pääset tutustumaan tarjontaan tästä (Saija Tuupasen kotisivut). Myös Tanssiin.fi:n kaupassa on Saijan fanituotteita tarjolla muiden tanssitähtien tapaan.

Katso Saija Tuupasen & eX-miesten kaikki keikat tästä. Muista myös kätevä Päivän keikat -listaus, mistä näet kunkin päivän kaikki listatut tanssikeikat Suomessa yhdellä kertaa.

→ Lue myös: Saija Tuupanen hehkuu bikineissä paratiisisaarella –  kuva

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 38 miljoonan euron edestä.

Kummit Live: JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti MTV3-kanavalla pe 11.12. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C Moressa.


Voita 1000€ lahjakortti haluamaasi ruokakauppaan. Osallistu arvontaan heti, klikkaa tästä!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.