Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Amadeuksen sairausloma jatkuu – konserttikorvaajaksi pikavauhtia toinen tangokuningas

Amadeus Lundbergin korvaa Mambo Italiano -kiertueen aloituskonserteissa Teijo Lindström. Kangasalla odotti loppuunmyyty yleisö.

Julkaistu

@

Amadeus Lundberg joutuu jättämään väliin tänään lauantaina (8.2.20) käynnistyvän Mambo Italiano -kiertueen ensimmäiset konsertit.

Käytännössä joulukuusta saakka sairauslomalla ollut tangokuningas ei nouse Kangasalatalon lavalle tänään lauantaina Tomi Metsäkedon ja Milana Misicin kanssa. Tieto on ikävä takaisku loppuunmyydylle konserttiyleisölle Kangasalla.

Tosin tätä uumoiltiin ja osattiin pelätä jo tammikuussa, kun Tanssiin.fi kertoi pidetyn laulajan pitkittyneestä sairauslomasta ja sen mystisestä luonteesta..

→ Lue myös: Amadeus Lundbergin mystinen sairausloma jatkuu – joutui perumaan Kanarian-matkansakin

Sairausloman syyt ovat luonnollisesti yksityisiä, mutta monella artistilla on tapana kertoa julkisesti, jos keikat jäävät väliin ja lipunostajat joutuvat harkitsemaan, mitä tehdä. On enemmän sääntö kuin poikkeus, että tanssitähdet viestittävät flunssistaan ja kuumeistaan avoimesti.

Avioero suisti sairauslomalle

Reilu viikkoa sitten sairauslomaan saatiin lisäselvyyttä, kun Amadeuksen yksityiselämän ongelmat paljastuivat.

→ Lue myös: Seiska: Amadeus Lundbergin perhe hajosi – avioero suisti sairauslomalle

Amadeus Lundberhgin vaimo haki yksin avioeroa tammikuun alussa, jonka seurauksena tangokuninkaan perhe hajosi ja mies joutui muuttamaan pois kotoaan. Avioliitto espanjalais-suomalaisen kuva- ja tatuointitaiteilija Lara del Mar Sánchezin kesti kuusi vuotta. Heilä on yksi yhteinen lapsi, vajaa viisivuotias Rio-poika.Teijo Lindström korvaa ainakin kolme ensimmäistä konserttia

Nyt Mambo Italiano -kiertueen järjestävä ohjelmatoimisto Magnum Live Oy tiedottaa, että Amadeus jää pois kiertueen kolmesta ensimmäisestä konsertista. Nämä ovat 8.2. Kangasala, 15.2. Karkkila ja 27.2. Espoo.

Näissä konserteissa Amadeuksen korvaa toinen taitava ja komeaääninen tangokuningas Teijo Lindström, joka hälytettiin apuun pikavauhtia, parin päivän varoitusajalla.

“Pääsen nimittäin nyt helmikuussa esittämään konserttisaleissa rakastamiani italialaisia ja venäläisiä lauluja. JEE!!!!” Teijo hihkui.

Mambo Italiano on italialaisen musiikin konserttikiertue, joka kiertää kevätkaudella konserttitaloissa kautta Suomen. Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden, nostalgisten italialaisten laulujen parissa ja kuullaan hittejä eri aikakausilta, myös mm. maailmantähtien kuten Pavarottin ja Bocellin tutuksi tekemiä kappaleita.

Luvassa on nostalgiaa ja romantiikkaa, ripaus italialaista temperamenttiakin. Mambo Italiano vie kuulijan myös vauhdikkaampiin tunnelmiin kepeiden italoiskelmien kautta. Kappaleina soi ihastuttavia nostalgiakappaleita, mm. Kertokaa se hänelle, Maruzzella, Caruso ja Hopeinen kuu.

Mambo Italiano -kiertuetta tähdittävät alkuperäisen suunnitelman mukaan Milena Misic, Tomi Metsäketo ja Amadeus Lundberg. Nyt Amadeus jättää ainakin kiertueen kolme ensimmäistä esitystä väliin.

Mambo Italiano -kiertueen päivämäärät

Ei keikkoja.

Nextoryn kirjasto tarjoa luettavaa ja kuunneltavaa missä ja milloin haluat. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi. Klikkaa tästä!