Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Uusia lavoja auki: Pajarinhovi, Toivola, Ellivuori, Tulenliekki… ja elokuussa vielä lisää – katso lista

Jo heinäkuussa yhä useampi lava aukeaa – ja elokuussa tanssipaikkojen parketit kutsuvat vielä suuremmin joukoin. Katso päivittyvä lista.

Julkaistu

@

Maaningan Kasinolla pääsee jo heinäkuun lopulla tanssimaan.

Yhä enemmän tanssilavoja on aukeamassa heinäkuussa. Uusia tässä kuussa jo ovensa tanssijoille avaajia ovat ainakin Toivolan lava Ylöjärvellä, Kiteen Pajarinhovi, Asikkalan Jenkkapirtti, Viihdekeskus Tulenliekki Leppävirralla sekä hotelli Ellivuori Sastamalassa.

Tanssiin.fi kertoi viime viikolla (25.6.20) ilouutisen, jota monet olivat koronakevään jälkeen odottaneet: kymmenen tanssilavaa ilmoitti aloittavansa erityisjärjestelyin tanssit heti heinäkuussa .

→ Lue myös: Nyt pääsee parketille! Kymmenen tanssilavaa avaa jo ensi viikolla – lue erityisjärjestelyistä

Niinpä ylihuomenna perjantaina (3.7.) pääsee parketille pyörähtelemään muun muassa Kajasteen lavalla Nurmeksessa Pekkaniskan Poikien tahtiin, Hangan lavalla Hankasalmella Jyrki Nurmisen & Sävelen tahtiin ja Virtain Hiekkarannalla Tomi Markkolan & Fernetin tahtiin.

Muita nyt heinäkuussa avautuvia lavoja ovat Välijoki, Tortinmäki, Liperi, Höyrypaviljonki, Käenkoski, Kisapirtti ja Salmi.

Näille lavoille otetaan puolet sallitusta asiakasmäärästä, siksi liput kannattaa ostaa ennakkoon (Lippu.fi, klikkaa tästä ja hae lavan nimellä).

Hämyslavalla ja Jenkkapirtissä heinätansseihin

Pajarinhovissa perjantaina 3.7. esiintyy Marco Lundberg & RouletteToivolan lavalla lauantaina 4.7. tanssittaa Jarno Itkonen. Klikkaamalla lavan nimeä pääset tutustumaan tanssipaikan täydelliseen keikkakalenteriin ja esiintyjälistaukseen. Ellivuoressa tanssimaan päästään ensi viikon perjantaina 10.7., jolloin lavalle nousevat Pekkaniskan Pojat.

Myös Vierumäellä sijaitseva Aavehalli aloittaa taas suositut tiistain päivätanssit. 21.7. vietettävissä avajaisissa esiintyy Sami Rosholm & Casanova. Hojo hojo on myös auki.

Hilmonkosken lavalla Kannonkoskella on kahdet tanssit heinäkuussa: 18.7. Minna Äikäs ja 25.7. Sami Rosholm & Casanova. Heinätansseja on myös Meripaviljongissa Kokkolassa, Sivakan lavalla Kaavilla, Hämyslavalla Nokialla, Niinilahden lavalla Viitasaarella ja Asikkalan Jenkkapirtissä. Riutanharju Riihimäellä käynnistää tanssit 18.7. Saija Tuupasen & eX-miesten tahtiin.

Laitilan Tanssikanalassa on alustavan tiedon mukaan myös tansseja heti heinäkuussa.

Keikkakalenterit elävät voimakkaasti

Keikkakalenterit elävät nyt harvinaisen voimakkaasti, koska eri paikat avaavat oviaan eri tahtiin ja artisteja rukataan edestakaisin. Päivitämme tilannetta koko ajan Tanssiin.fi:n suosittuun keikkalistaukseen. Tämän hetkiset tiedot ovat tuoreimmat mahdolliset. Pahoitelemme etukäteen mahdollisia, meistä riippumattomia muutoksia.

Pavi ja Jormua avaavat elokuussa

Elokuussa tanssipaikkoja ja -lavoja aukeaa yhä enemmän. Tällä hetkellä uusia elokuussa varmasti ovensa avaavia paikkoja ovat ainakin Huvilintu Raisiosssa, Pavi Helsingissä, Jormuan lava Kajaanissa, Käylän Korpihovi Kuusamossa.

Elokuussa on tansseja myös ainakin näissä paikoissa:

1.8. alkaen enintään 500 hengen yleisötilaisuudet ovat sallittuja ilman rajoituksia

Elokuussa avautuvia parketteja on tulossa yhä lisää, kun aluehallintoviranomaiset (AVI) antanevat vapauttavia päätöksiä ympäri Suomen. Tänään (1.7.20) AVI tiedotti, että 1.8. alkaen kaikki yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet, joihin osallistuu enintään 500 henkilöä ovat sallittuja, ilman rajoituksia. Yli 500 hengen yleisötilaisuudet ovat elokuussa sallittuja turvaetäisyys- ja hygieniajärjestelyin, joilla varmistetaan osallistujien turvallisuus.

Nyt siis näyttää vahvasti siltä, että elämä normalisoituu myös tanssiparketin puolella!

Tärkeää on tietysti noudattaa huolellisesti yhteisiä sääntöjä: säännöllinen käsienpesu ja käsidesin käyttö ovat tärkeä osa tanssi-iltaa. Myös kasvomaskeja voi käyttää. Henkilö, jolla on koronavirustartuntaan sopivia oireita, ei saa tulla tanssilavalle.

 

EDIT: korjattu 1.7. klo 21.30 ja poistettu Teuvan Kaarihovin tanssit, Kaarihovissa ei järjestetä tansseja koko kesänä 2020.


Jäykkä ja kankea olo? Tilaa VitaePro lihasten ja nivelten hyvinvointiin
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.
Osta ruokaa 20-90 prosentin alennuksella! Matsmart myy huiman halvalla ylijäämätuotteita. Tutustu ja tilaa heti!
Huima tarjous! Tilaa Seiska nyt kotiisi vain 2,40€ per lehti. Saat nauttia Suomen suosituimmasta tv- ja viihdelehdestä.